Pai...ca sa nu afecteze...lasi sa mearga si filtrul nou si cel vechi in paralel...cam vreo 2 saptamani...pana se stabilizeaza bacteriile in cel nou.
Bafta!
Pai...ca sa nu afecteze...lasi sa mearga si filtrul nou si cel vechi in paralel...cam vreo 2 saptamani...pana se stabilizeaza bacteriile in cel nou.
Bafta!
puterea exemplului la nivel de individ conteaza!
Da, o sa mearga in paralel. I-am dat drumul. M-am chinuit putin ssa il amorsez, dar am reusit intr-un final.
Mi s,a parut ca a intrat cam putina piatra ponce in galetusa filtrului. As incerca sa nu mai pun galeata aia, darnu stiu daca mai functioneaza filtrul cum trebuie apoi.
19.11.2018
Am tuns Hemianthus micrantemoides, Micrantemum umbrosum.
Am mutat din centru spate Ludwigia repens in spate dreapta langa tufa de Hemianthus m. In fata ei era Lagarosiphonul m. Acum este Ludwigia brevipes. Lagaroaiphonul fiind mutat central-stanga
Potamogeton perfoliatus s-a cam topit, mai am 1 fir sper sa reinvii specia. Mutata din spate dreapta undeva mai in stanga la lumina.
Donat Vallisneria si Hygrophyla sp. TIGER.
22.12.2018 - Wellcome to the jungle - Christmas part.
Micranthemum umbrosum - boschete
Staurogine repens - 4 varfuri replantate
Rotala rotundifolia red + Hydrocotyle Leucocephala - la suprafata
Gymnocoronis spilanthoides - Vedeta acvariului
Lobelia cardinalis "small form" + Alternanthera reinekii "mini & rosaefolia" - pe 2 linii
A venit Mos Craciun!!! Acvariu 160 litri 90x40x45, neoane (39w), ph-Controller.
![]()
CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!
Ohoho! Darnic Moșul! Să te bucuri de produse! Acvariul este nou?
Chiar vroiam sa intreb, pe cand un acvariu mai mare?... . Sa faci ceva frumos...
InCePuTuRi
NOI