Salut!
Intotdeauna este mai bine sa-ti alegi singur echipamentele. Acvariile cu kit vin cu asigurarea unui necesar minim. In acest fel, in functie de ce vei avea in final in acvariu (plante, animalute) iti alegi lumina, filtrarea, etc.
Da, ai dreptate. Pe viitor cand nu voi mai avea acest betta atunci vreau un acvariu doar cu neoni, caz in care se schimba totul incepand de la acvariu cu unul mai mare pe care nu are rost sa il iau momentan ca sa tin in el un singur peste. In concluzie da,in momentul de fata este mai mult treaba de design avand un singur betta.. Va multumesc oricum la toti pt sfaturi si pareri!
Salut!
Intotdeauna este mai bine sa-ti alegi singur echipamentele. Acvariile cu kit vin cu asigurarea unui necesar minim. In acest fel, in functie de ce vei avea in final in acvariu (plante, animalute) iti alegi lumina, filtrarea, etc.
Ma gindeam ... daca as putea cumpara timp, as fi cel mai sarac om de pe pamint.
Ma gindeam ... daca as putea cumpara timp, as fi cel mai sarac om de pe pamint.
Am inceput sa caut informatiile de care am nevoie singur si am citit de aquael ledy. chiar azi am pus mana pe unul. sticla subtire iar legatura siliconica dintre bucatile de sticla nu mi se par solide. am vazut ca in partea de sus geamurile nu sunt lipite.
Daca ai nevoie de un filtru, am eu unul de vanzare. Oase FiltoSmart 100 + incalzitor. Garantie pana in 2021, la noi in tara. Pretul este 250 RON. Il pot da incepand cu 26.03.2018.