Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Aquael Leddy 60

Base member OctavianPopescu's Avatar
    Post (Dis)Likes
    Ati avut/folosit tuburile de la aquael cu led?!parerea mea e ca un singur tub pentru un cub de 30x30x30(jum de acvariu de fata)plantat este destul de putin,suficient pentru plante gen moss-anubias-microsorum.e parerea mea...

Junior Member
    Post (Dis)Likes
    Multumesc de raspunsuri tuturor.Sincer spre neon as inclina si eu. Oricum sunt deschis la pareri , daca la filtrare si incalzitor m am decis (filtru si incalzitor Hagen Fluval ) la iluminat sunt intr o dilema. Multumesc tuturor.

Junior Member
    Post (Dis)Likes
    Quote Originally Posted by OctavianPopescu View Post
    Tot nu ar fi suficient inca un tub de led.cea mai buna solutie este aceea care a spus-o,un tub de neon.nici in cazul ledului si nici al neonului nu vorbim de cine stie ce instalatie,doar de un cablu,respectiv doua.personal am lasat tubul pe led care il foloseam doar la inceputul si sfarsitul iluminarii cate o jum de ora.langa el am prins de plasticele alea din interiorul capacului cu cate un surub doua cleme de t5.droserul(electronic) l-am lasat in interiorul standului si am plecat de la acesta cu doua cabluri pana la neonul din capac...simplu si eficient...
    Tubul de neon de cati Watti???

Junior Member rxget's Avatar
    Post (Dis)Likes
    Quote Originally Posted by daniloo_ View Post
    Multumesc de raspunsuri tuturor.Sincer spre neon as inclina si eu. Oricum sunt deschis la pareri , daca la filtrare si incalzitor m am decis (filtru si incalzitor Hagen Fluval ) la iluminat sunt intr o dilema. Multumesc tuturor.
    Banuiesc ca te referi la un Fluval seria 6 de filtru, nu? In cazul asta iti pot spune din proprie experienta ca sunt mai zgomotoase de cat alte filtre si prea puternice, am avut Fluval 206 la un acvariu de 120l si nu mi-a placut fiindca era prea puternica evacuarea, daca il dadeai mai incet crestea zgomotu si nu se merita. Sincer iti recomand un Eheim Classic 250 sau 150, mai ieftin, mai silentios si mai potrivit dar incearca sa iei varianta cu tot cu robineti si bureti de pe happypets.

Junior Member
    Post (Dis)Likes
    Eu ma gandeam la filtru intern Fluval U2 .

Page 2 of 2 FirstFirst 12