Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Aquael Leddy 60

Junior Member
    Post (Dis)Likes

Aquael Leddy 60

Buna. Am nevoie de ajutorul vostru . Am primit cadou un Aquael Leddy 60 , intrebare : Sistemul de iluminat se poate inlocui, fara a cumpara un alt capac???. El este prevazut cu un sistem tip LED. Multumesc de ajutor. P.S. Sunt novice in ale acvaristicii

Junior Member rxget's Avatar
    Post (Dis)Likes
    Doresti sa il inlocuiesti fiindca e stricat?
    http://www.happypets.ro/1159-aquael-...gn=direct_link

Base member OctavianPopescu's Avatar
    Post (Dis)Likes
    In interiorul capacului este suficient loc pentru un tub de 24w cu "fasunguri" normale(nu ma pricep la electrica-nu stiu cum se zice).de fapt este cam la limita dar merge...cu putina indemanare poti pune un tub de 24w acolo,eu asa am facut la al meu

Junior Member
    Post (Dis)Likes
    Nu doresc sa l inlocuiesc deoarece este stricat , dar doresc sa am acvariu bine plantat si nu cred ca face fata ledul.

Junior Member
    Post (Dis)Likes
    Quote Originally Posted by OctavianPopescu View Post
    In interiorul capacului este suficient loc pentru un tub de 24w cu "fasunguri" normale(nu ma pricep la electrica-nu stiu cum se zice).de fapt este cam la limita dar merge...cu putina indemanare poti pune un tub de 24w acolo,eu asa am facut la al meu
    . Merci de raspuns. Ai scos tubul LED , si ai pus tubul de 24 sau ai pus instalatia de iluminat noua si apoi tubul de 24 w???

Base member Pavel.Cristian's Avatar
    Post (Dis)Likes
    Ai scos tubul LED , si ai pus tubul de 24 sau ai pus instalatia de iluminat noua si apoi tubul de 24 w???
    Salut si bun venit pe forum . Nu trebuie neaparat sa scoti deja instalatia setului pentru ca nu o sa iti afecteze cu nimic,poti sa o imbunatatesti adaugand neone/becuri .Trage si tu un ochi la sectiunea hardware/iluminare si o sa citesti pe acolo metode de imbunatatire.Eu , in locul tau si cu setul tau, i-as mai fi adaugat inca o banda de led de la Aquael,daca tot esti pe led,vezi in timp daca este indeajuns sau nu.La un bine plantat ,nu numai lumina joaca un rol important,ci si fertilizarea in masa apei. Succes.

Post (Dis)Likes
    Tot nu ar fi suficient inca un tub de led.cea mai buna solutie este aceea care a spus-o,un tub de neon.nici in cazul ledului si nici al neonului nu vorbim de cine stie ce instalatie,doar de un cablu,respectiv doua.personal am lasat tubul pe led care il foloseam doar la inceputul si sfarsitul iluminarii cate o jum de ora.langa el am prins de plasticele alea din interiorul capacului cu cate un surub doua cleme de t5.droserul(electronic) l-am lasat in interiorul standului si am plecat de la acesta cu doua cabluri pana la neonul din capac...simplu si eficient...

Junior Member rxget's Avatar
    Post (Dis)Likes
    Quote Originally Posted by OctavianPopescu View Post
    Tot nu ar fi suficient inca un tub de led.cea mai buna solutie este aceea care a spus-o,un tub de neon.nici in cazul ledului si nici al neonului nu vorbim de cine stie ce instalatie,doar de un cablu,respectiv doua.personal am lasat tubul pe led care il foloseam doar la inceputul si sfarsitul iluminarii cate o jum de ora.langa el am prins de plasticele alea din interiorul capacului cu cate un surub doua cleme de t5.droserul(electronic) l-am lasat in interiorul standului si am plecat de la acesta cu doua cabluri pana la neonul din capac...simplu si eficient...
    Adaugarea a inca unui tub led va aduce inca 6w LED= 12w NEON, insemnand un total de aprox. 24w NEON. Deci nu vad de ce nu e o solutie buna si asta?

Post (Dis)Likes
    Asa am eu impresia ca nu ar fi suficient,am avut si cunosc lumina pe care o da acel tub.poate ma insel.nu ii ramane decat sa incerce asa cum considera el...numai ca eu la 24 w am avut si reflector,ceea ce schimba datele problemei,un simplu 24w cred ca e doar pentru plante destul de nepretentioase...la tuburile led nu ai cum sa ii pui reflector

Base member OAndrei's Avatar
    Post (Dis)Likes
    Nu este nevoie de reflector la LED, conul luminos are deja deschiderea cat trebuie. Ar trebui sa fie ok solutia cu inca un tub led.

Page 1 of 2 12 LastLast