Buna ziua
Probabil vor sa se reproduca.
Insa e prea mic acvariul tau pentru 8 carasi, fac foarte multa mizerie si se fac mari... unui caras ii trebuiesc 50l de apa. Daca ii vei tine in acel acvariu pe toti nu va dura mult si vor aparea problemele.
Buna ziua am o īntrebare ca nu pot īnțelege acest comportament :am cam 8 carași intrun tank de 100l de doua zile 2 sau 3 carași i-l fugăresc pe cel mai mare prin acvariu de numai nu imi sparg geamuri la acvariu😆dar cand se opresc i-l ciugulește pe cel mare ca si cand ar mānca ceva după el in rest nu au nimic sunt vioi nu dau nici un. Semn ca ar fi bolnav ca rog dacă imi puteți spune ce vrea sa īnsemne acest comportament
Buna ziua
Probabil vor sa se reproduca.
Insa e prea mic acvariul tau pentru 8 carasi, fac foarte multa mizerie si se fac mari... unui caras ii trebuiesc 50l de apa. Daca ii vei tine in acel acvariu pe toti nu va dura mult si vor aparea problemele.
Ce nație de peste este aceasta are o dunga roșie si sunt spre galben dar aproape de transparent nu găsesc in shop asa ceva
Imi par vivipari si rude cu xifo.
Sa va manince "rechinii" din acvariu !
Cel care mi-a dat acești Pești zice ca sunt imperecheati cu neon de la dunga aceia roșie dar cu ce si ce a ieșit nu mai stiu😕