Neonii sunt foarte frumosi, mai ales in grup mare.
Dar cresc destul de repede si se fac urati si burtosi
Ti-as recomanda un grup de ember tetra, sau un grup de guppy (masculi) selectionati pe ochi frumosi,
Succes maxim sa ai!
Salut,
Incep un nou jurnal al setupu-lui Tomorrowland al colegului @Ovidiu.Cursaru .Setup-ul are 10 zile de la mutare. (start la mine 24.06.2014)
Acvariu 112 litri, 80x35x40 .volumul de apa undeva la 80L
Filtrare: Eheim 2226
Iluminat: 2x24W 1 Osram 865 + 1 Silvania Plant Grow si 1x30W osram 865
CO2: Presurizat cu PH-controller care vad ca incepe sa dea rateuri.
Fertilizare: micro/macro DIY- cristi ionescu, EasyFero si EasyProfito
Flora: Alternanthera reinecki mini, Hemianthus Callitrichoides 'Cuba' in recuperare dupa transport, Cryptocoryne wendtii ''brown'', Microsorum pteropus, Hydrocotyle verticillata, Pogostemon helferi, Ludwigia repens, Rotala rotundifolia, Heteranthera zosterifolia.
Fauna: 5 Paracheirodon innesi, 8 Rasbora, 100+ Neocaridina davidi var. red(RCS), 3 Amano shrimp 2 femele si 1 mascul, 1 ancistrus productie proprie.
Cam asta este descrierea.
As avea o intrebare la voi, ma gandeam sa mai iau 10 neoni rosii sau clasici sa mai colorez fauna?Sau ce imi recomandati?
Ape limpezi sa aveti.
Neonii sunt foarte frumosi, mai ales in grup mare.
Dar cresc destul de repede si se fac urati si burtosi
Ti-as recomanda un grup de ember tetra, sau un grup de guppy (masculi) selectionati pe ochi frumosi,
Succes maxim sa ai!
Revin cu poze dupa prima tunsoare. Am mai adaugat 4 Guppy.
Din plantele rezultate a iesit asa ceva.
Aici vor fi creveti dar mai multe detalii intr-un alt jurnal. Acum nu stiu unde sa il incadrez pentru ca este un acvariu 80x30x35, pe care l-am impartit in 3 si au rezultat aceste 2 si inca unul care momentan este steril. Ma gandesc ce si cum sa bag in el. Sa il incadrez la Nano sau la Jurnal normal?
O seara faina si ape limpezi.
Ape limpezi sa aveti.
Nimeni nu zice nimic. Inseamna ca va place sau nu?
Ape limpezi sa aveti.
Salutari Cosmin,
Mie imi place setup-ul tau, recunosc ca de cand nu am mai vazut guppy uitasem cat de frumosi sunt
Reamenajare. Am schimbat lemnele cu pietre de pe marginea Timisului. Pe langa Dn1.
Un Amano pe marginea prapastiei
Asta este modificarea majora.
Astept sugestii legate de amenajare. Acesta este numai primul pas pt ca urmeaza setul 2 de pietre pe partea dreapta unde vreau sa fie asimetrie. Sa vedem ce va iesi.
Ape limpezi sa aveti.
ohhhoo.... frumos Cosmine. Tare frumos. Astept sa-l vad pe viu..
super pietrele, sa mai pui cate un update din cand in cand , is curios cum se misca plantele cu co2 presurizat.
In rest faini guppy nu am mai vazut de ceva de vreme si imi plac si pietrele, eu cand am cautat nu am gasit asa faine....
P.S. Scuze ca nu am apucat sa trec la intalnirea cu colegii, am stat doar o sapt si nu am avut timp sa trec pe acolo, tura viitoare, prin decembrie sper
o seara buna! ovidiu
Illegitimi non carborundum.
Ieri am umblat prima data cu foarfeca prin acvariu dupa reamenajare. Voi reveni cu poze.
Ape limpezi sa aveti.