Salutari tuturor
Numele meu este Marius am 33 de ani si si sunt din Mioveni jud Arges
De curand m-am apucat si eu de acvaristica, mi-am cumparat un acvariu de 80L:60*30*45, un filtru de 650l/h din care am scos carbunele si am pus minisiporax,i-am confectionat un capac cu un neon T8-15W, am pus 9kg de pietris 3-4mm si o planta care ulterior am aflat ca se numeste hygrophila polysperma.dupa vreo saptamana de mers in gol am cumparat si pestii:4 neoni, 4 guppy, 2 sanitari si 2 xipho.
Urmeaza sa mai iau o radacina ca ornament si ceva plante-as prefera sa iau ceva care sa pluteasca sau sa se fixeze pe radacina ornamentala dar nu stiu ce plante sa caut.
Nu prea as mai pune pietris sa nu ingreunez acvariul ca nu stiu cat mai duce mobila-i-am mai pus eu niste intarituri din picioare de scaun
M-ar ajuta niste sfaturi si sa aflu magazine serioase de pesti din pitesti-din cate stiu sunt 2 mai de incredere-unul in Auchanul din Bascov si unul prin spatele ceairului-ambele ar avea acelasi patron
Daca sunt forumisti din zona pitesti-mioveni va rog ajutati-ma
Deja am 2 saptamani de cand am pestii, am facut 2 schimburi de apa(cam 20% din volum de fiecare data), planta am mutat-o din pahar direct in pietris si am impartit-o in 2 si nu da semne de ofilire, iar pestii sunt foarte activi-sper sa nici nu am probleme