Ghideaza-te dupa culorile firelor ...![]()
dar nu era mai aproape de tine Marbo Trade? acolo gasesti orice tip de soclu si accesorii pentru neoane
Habar n-am, iar in Brico am ajuns mai mult ca m-a obligat nevasta-mea, a fost in Cora si trebuia sa-i car sacosele![]()
Parerea mea este ca nu ar fi trebuit sa pui neoanele asa aproape de marginea din fata a capacului. Cu toate ca ai reflectoare tot o sa ai prea multa lumina care va '' cade '' pe geamul din fata . Eu as fi inceput cu ele din spate inspre fata . Bafta.
Last edited by sorincraiovasud; 25-09-2014 at 21:46.
Pare in fata, dar nu e chiar in fata. Capacul l-am facut cu dimensiunile din memorie - deci din start a iesit cu 1,5 cm mai ingust. Mai are si lemnul 2 cm apoi mai sunt 3 cm pana la neon.
Daca iese bine, bine. Daca nu, il bag in doamna ma-sa si le rearanjez - e capac din lemn, pot sa jonglez usor cu neoanele si in plus am lasat la fiecare 2 neoane cate 1 cm spatiu liber.
Cam asa arata acum:
![]()
Numai bulangiu ala de Alfred e de vina, ca n-a avut grija de pestera. Da-i doua palme mosului si mobilizeaza-te sa pui totul la punct![]()
Stop joc!!!!
Ba, voi nu schimbati tuburile cu tot cu capac?
Nu? Acu inteleg si eu de ce stau cu lampile nevandute ...
Doamne zgarcioaba natie ... nu schimba tuburile cu tot cu lampa .... recicleaza hartia igenica ... vulcanizeaza prezervativul ....
Mai ajung eu in top 300 cu voi ...
Last edited by cristi_ionescu_79; 26-09-2014 at 20:50.