Stiu ca voi fi banat pe veci; Dar atata mai spun: curve ca tine, ca piele de sarpe si ca nimeni, nu a avut tara asta de rahat, pe forumul acvarist !Trei boi cu stea in frunte ! Pacat, mare pacat...
Na, fiecare cu norocul sau ! Dar sa-mi spui ca in acvariu de 100 de tone se aplica legile ca in borcanul tau de 10 l , te pis in freza ! Ma intelegi ?
Stiu ca voi fi banat pe veci; Dar atata mai spun: curve ca tine, ca piele de sarpe si ca nimeni, nu a avut tara asta de rahat, pe forumul acvarist !Trei boi cu stea in frunte ! Pacat, mare pacat...
Boilor la superlativ! ( nu-mi dadea voie sa postez sub zece caractere...)
Da prietene, daca erai in fata ma si loveai cu bata in cap. Cand nu aveti argumente
treceti la invective, injuraturi, dupa care la bata. Cozi de topor. Din cauza unora ca tine
e tara asta unde este, cozi de topor. Somnul ratiunii naste monstri ca tine care ne duc
de rapa. Dar sa sti ca nimic nu ramane nerasplatit pe lumea asta, e Unul sus care vede tot.
Si cand ti-e lumea mai draga nu sti ce te-a lovit.
Sa fii sanatos si sa ai ape limpezi in pondul ala de 100 de tone si 100 de mii de euro unde
se aplica alte legi fizice, chimice, biologice decat in borcanul meu (te pomenesti ca esti vreun
laureat de premiu Nobel si nu stiu eu )
100 de mii de euro a fost terenu, frate ! Iazul a luat bani in plus ! multumesc de ape limpezi, nu prea am parte...in rest...la fel si tie...ce nu stii sa nu te afecteze, na! Poate va fi bine, eu is mai aproape de rusi...Nobel? Poate la anul, acum am alta treaba..
Sunt si avertizat...cand am fost mic am fost si bolnav...
Si fara suparare: esti mic...mic-mic !
Da prietene, nu sint asa mare ca tine ... Sint multumit cu ce am
Am lipsit 1 an dar se pare ca sunt clienti noi la rubrica pond....
Invidia si neputinţa unora....se transforma in ura!