Niste informatii cit mai complete despre acvariu ? Sau crezi ca ghicim ce conditii ai ?
Ai acvariul ciclat ? ce filtrare ai ?...
Asteptam info si poze.
salutare,caraselul meu ryukin a cam inceput sa-si schimbe culoarea,ce vreau sa spun este ca are niste pete negre pe cap,pe aripioare.acestea par a fi ca si cum s-ar fi murdarit(arata ca si un cosar,hornar)il am doar de o luna,in acelasi acvariu am si doi blackmoor.as avea nevoie de ajutor,de indrumare,sa stiu daca trebuie sa fiu ingrijorat,daca este ceva trecator poate,daca intradevar este vreo boala ceva...vreau sa spun ca sunt incepator,novice chiar.va multumesc
Niste informatii cit mai complete despre acvariu ? Sau crezi ca ghicim ce conditii ai ?
Ai acvariul ciclat ? ce filtrare ai ?...
Asteptam info si poze.
Sa va manince "rechinii" din acvariu !
acvariul este de 54 litri luat din magazin cu filtru inclus,cat despre ciclare,am folosit denitrol de la JBL,am urmat instructiunile de dozaresi asa mai departe(ei spun ca dupa doua zile se pot baga pestii,eu am asteptat o saptamana)intentionez sa schimb filtrul actual cu jbl cristalprofi i80 greenline.as putea gresi daca schimb pur si simplu filtrul?se decicleaza acvariul?cat depre poze...nu reusesc sa le atasez![]()
Sa va manince "rechinii" din acvariu !
Salut,
daca arata ca in pozele de mai jos, nu trebuie sa-ti faci griji, negrul poate sa avanseze sau sa dispara, si nu are legatura cu ciclarea acvariului.
![]()
Catalin are dreptate, in schimb acvariul in care-i tii in scurta vreme va deveni mult prea mic pentru ei.Ia in calcul de pe acum un acvariu mai mare...mult mai mare... !!!
Fiecare om aduce fericire celorlalti;unii cu prezenta, altii cu absenta...
cam asa arata,multumesc mult,ma cam speriasem.cat despre marimea acvariului vreau sa spun ca am in vedere sa inaintez putin,dar deocamdata dupa cum spuneam ca sunt incepator,vreau sa vad daca ma descurc.
![]()
cu caraseii n-ai avea de ce sa nu te descurci.nu sunt prea pretentiosi. dupa parerea mea ei vor foarte mult spatiu, papica si o filtrare pe masura.Ia in calcul si un filtru extern umplut cu material filtrant biologic.
Succes !![]()
Fiecare om aduce fericire celorlalti;unii cu prezenta, altii cu absenta...