Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 61 to 70 of 77

Thread: Salut sant incepator si sant din Bucuresti

Junior Member daniel-nick's Avatar
    Vatra Luminoasa,National Arena Bucuresti sect.2
    Post (Dis)Likes
    s-a dat nisipul vulcanic ok dar pe cine intereseaza dau acvariul si filtrul si la schimb cu lansete pentru crap ok
    Acvariu Eheim 64 l,180l, Eheim 2211,2224 decor 3D,2x15w,4x39w Substrat nisip si roci vulcanice, Pesti- 2 Ramirezi,17 Neoni,5 Cory, 3Platy,4 Otto,15 RCS,Nertine,Plante-Cinereum, Helferi,Stellata,Cladophora,Bonsai,Moss.CO2 Fert.Micro,Macro,Easy Life carbo

Member Palmeri's Avatar
    Post (Dis)Likes
    Am urmarit discutia de la inceput si vreau sa zic ca fata de amalgamul pe care l-am vazut la inceput, comparativ cu ceea ce incepusesi sa incropesti ulterior nu pot sa zic decat ca imi pare rau ca nu ai ajuns la un consens cu sotia. Promiteai mult, hardware-ul era super, deja te indreptai pe drumul cel bun. Dar ce sa-i faci, daca doamna nu fuse de acord nu ai ce sa faci, dragostea si intelegerea primeaza. Eu pe a mea o inchideam in dormitor daca se opunea si o hraneam cu tubifex. Glumesc bineinteles. Toate la timpul lor, va veni si randul lu' ala "marele".
    Cu stima.

Junior Member daniel-nick's Avatar
    Vatra Luminoasa,National Arena Bucuresti sect.2
    Post (Dis)Likes
    da era super ok tot sistemul pana la urma am vandut tot mai putin cel de 60 l pe care nu il dau deocamdata ? iar cu sotia am scoso la capat pana la urma nu mai caraie am facut si unele modificari prin casa ca de-aia nu era de accord ok , am fost cu ea si fimiu la o plimbare in herastarau si aveau o expozitie la r...f cu acvarii marine si ai place si ei si am inceput sa iau majoritatea pieselor pentru a incepe cu unu marin pe la 400 l am sa incep cat de curand un alt jurnal mai am cateva de cumparat
    Acvariu Eheim 64 l,180l, Eheim 2211,2224 decor 3D,2x15w,4x39w Substrat nisip si roci vulcanice, Pesti- 2 Ramirezi,17 Neoni,5 Cory, 3Platy,4 Otto,15 RCS,Nertine,Plante-Cinereum, Helferi,Stellata,Cladophora,Bonsai,Moss.CO2 Fert.Micro,Macro,Easy Life carbo

Junior Member amfibiul's Avatar
    Post (Dis)Likes
    Salut ! ..si eu sunt din Bucuresti si , si eu sunt incepator si cred ca nu ai idee in ce te bagi cand spui ca treci la apa sarata la fel cum nu ai avut idee atunci cand ai inceput cu apa dulce.Ca idee ... cunosc acvaristi f buni pe acest forum care inca nu se incumeta sa faca aceasta tranzitie . Stiu ca probabil esti atras f mult de frumusetea unui marin dar trebuie sa fii si realist in ceea ce poti face.Cred ca este prima data cand observ o persoana pe forum care dupa 3...4 luni de apa dulce trece la apa sarata. Nu zic ca exista o regula a timpului dar totusi . Progresele sunt vizibile fata de acum 4 luni dar trebuie sa te intrebi daca crezi ca ai cunostintele necesare acestei schimbari sau treci doar pt ca ii place sotiei. Indiferent de decizia ta eu iti doresc bafta pt ca nimeni nu vrea sa vada vietati chinuite si risipa de mai multe feluri. Bafta !!
    Last edited by amfibiul; 24-05-2013 at 17:46.

Senior Member mariuscbn's Avatar
    Post (Dis)Likes
    Si ai uitat sa-i spui sotiei ca ii iei din portofel minim cca 3-4.000E pentru un acvariu marin de 400L dotat ca atare! )
    NU sti in ce te bagi!
    Eu zic sa-ti vezi de acvariul ala de apa dulce, e mult mai bine pt tine si fam. ta.
    Nu oricine are virtutea de a se comporta diciplinat in mijlocul dezodinei!
    Un om deştept poate să īnveţe şi de la un prost. Invers e mai greu.
    RESPECTA ca sa fii respectat!!!

Very high member robertgeorgiani's Avatar
    Post (Dis)Likes
    Quote Originally Posted by daniel-nick View Post
    da era super ok tot sistemul pana la urma am vandut tot mai putin cel de 60 l pe care nu il dau deocamdata ? iar cu sotia am scoso la capat pana la urma nu mai caraie am facut si unele modificari prin casa ca de-aia nu era de accord ok , am fost cu ea si fimiu la o plimbare in herastarau si aveau o expozitie la r...f cu acvarii marine si ai place si ei si am inceput sa iau majoritatea pieselor pentru a incepe cu unu marin pe la 400 l am sa incep cat de curand un alt jurnal mai am cateva de cumparat
    Din pacate la reef in Herastrau ...nu prea mai ai ce sa vezi ! Eu am fost cand s a deschis si am fost si acum o saptamana! Pacat de investitia care a fost acolo...am fost dezamagit! Poti vb ptr informatii cu @kirucd legat de saratel....ti l recomand! Spor la treaba!

I'm Nobody
    Post (Dis)Likes
    Quote Originally Posted by mariuscbn View Post
    Si ai uitat sa-i spui sotiei ca ii iei din portofel minim cca 3-4.000E pentru un acvariu marin de 400L dotat ca atare! )
    NU sti in ce te bagi
    "Eu zic".... sa DUBLEZI suma ... si asta referitor la o dotare standard )

Se poate si cu bani putini.... dar cred ca fiecare inainte de a incepe un marin, ar trebui sa citeasca cateva jurnale si "sa intrebe" proprietarii despre costuri. Dragos cred ca este printre singurii care "afiseaza" mereu preturile investitiilor (si nu cred ca o face din fala/lauda.... ci ptr a constientiza unii doritori in privinta costurilor!)

Nu spun ca nu exista acvarii marine frumoase.... de dimensiuni reduse... dar proprietarii lor "banuiesc" ca au cativa ani de informare la activ.....
    "Situatia in care te afli.... este consecinta faptelor si actiunilor tale! "

Senior Member mariuscbn's Avatar
    Post (Dis)Likes
    Chiar l-am intrebat pe Dragos la Intalnirea Acvaristica cat a investit el in saratel...am inebunit cand am auzit pretul si am decis sa raman la dulce inca cativa ani (de dragul familiei si banilor)!
    Nu oricine are virtutea de a se comporta diciplinat in mijlocul dezodinei!
    Un om deştept poate să īnveţe şi de la un prost. Invers e mai greu.
    RESPECTA ca sa fii respectat!!!

I'm Nobody
    Post (Dis)Likes
    Marius.... nu te contraziceam in ceea ce spuneai... dar vad ca stii "pretul lui Dragos"... asa ca cel expus e un pret decent, am dreptate?

Ps: Unii investesc bani in masini de 50 mii ca sa "ii vada lumea".... altii investesc aceeasi suma ca sa "se bucure sufleteste" diferenta o percep doar putini.
    "Situatia in care te afli.... este consecinta faptelor si actiunilor tale! "

Very high member robertgeorgiani's Avatar
    Post (Dis)Likes
    3..4 mii se investesc si intr un dulce la marimile respective! depinde ce vrei sa ai...ma refer la hardware!

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast