Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 77

Thread: Salut sant incepator si sant din Bucuresti

Junior Member daniel-nick's Avatar
    Vatra Luminoasa,National Arena Bucuresti sect.2
    Post (Dis)Likes

Salut sant incepator si sant din Bucuresti

salut pe toti utilizatori acestui forum si sant incepator am inceput cu un acvariu de 60l si sincer l-am organizat dupa bunul plac si deabia dupa cateva zile am aflat de la un coleg de acest forum si care sant toti pasii de a avea un avcariu cat mai frumos cel putin eu nu am stiut dar cred ca am avut un pic de noroc sper ? inca sant la inceput deabia de 3 zile am decorat si acvariul si am si foarte multi pesti 27 in total mai multe rase 2 carasi,2 scalari,16 neoni,4 platy,3 snitari,3 melci un rac albastru si un crevete astept pareri si bune si proaste sau ce trebuie facut am citit ca trebiue ciclat samd.. acvariul are 60l ,un neon15w, filtru intern eheim ca substrat am pus nisip si apoi pietris,cateva pietre pe care le-am luat din parcare.... mi-au placut cum arata? ,corali care ai aveam prin casa,plante de mai multe tipuri,si un decor 3d am acvariul de 3 saptamani in functiune am schimbat apa abia acum 3 zile cam 30% cand am montat decorul si am pus apa de la robinet si apoi am pus dupa prospect aqua safe ,easy balance,si zilnic easy life easy carbo
    Last edited by daniel-nick; 22-01-2013 at 01:36.

Post (Dis)Likes
    20012013235.jpg19012013229.jpg19012013227.jpg19012013228.jpg acvariu.jpg pun si pozele cu acvariul si o poza cum a fost inainte sa montez decorul 3d pozele sant facute cu telefonul
    Last edited by daniel-nick; 22-01-2013 at 01:30.

Very high member LupuMoralist's Avatar
    Post (Dis)Likes
    Jesus Christ, ala e un crocodil???

stimabile, in primul rand bine ca ai ajuns pe acest forum pentru ca ai foarte multe de invatat. ai facut toate greselile posibile si ti le voi enumera pe rand:

1) nu ai ciclat acvariul si sa nu te miri daca iti vor muri pestii (crocodilul cred ca va supravietui, e mai rezistent...);
    2) nu se pun pietre din parcare in acvariu, deoarece sunt pline de substante care nu au ce sa caute intr-un acvariu: ulei, benzina, urina, etc...se iau pietre de rau necalcaroase (sa nu fie albe) care se fierb inainte de a fi introduse in acvariu;
    3) nu se pun corali sau scoici, deoarece vor creste duritatea apei (Gh) si plantele, ca si pestii, vor avea de suferit;
    4) nu se pun carasi in acvarii plantate, deoarece iti vor manca plantele; ai nevoie de 50l apa pentru fiecare caras;
    5) nu se pun raci in acvarii cu plante si pesti, deoarece iti vor manca si plantele si pestii mai mici;

sunt sigur ca vei citi cat mai multe subiecte fixate din capitolele acestui forum si vei invata. asta doar daca iti doresti acest lucru. scoate repede crocodilul pana nu se trezesc "batranii" forumului

High member Arsen's Avatar
    Post (Dis)Likes
    Totusi in atatea greseli sa stii ca decorul 3d este frumos si daca o sa ai rabdare si urmezi sfaturile colegilor o sa ai un acvariu reusit.
    Toti sunt pacatosi,dar sa te fereasca cerul de pacatele politicienilor.
    Un acvarist mofturos=un acvariu frumos.

Post (Dis)Likes
    da am scos crocodilul ))) am sa scot si coralii iar pietrele le-am spalat dar nu le-am fiert,da intreadevar carasi au fost primii pe care i-am luat dar ma gandesc sa-i donez cine ar vre-a sa-i ia ok

Post (Dis)Likes
    merci arsen da decorul e super si e si ieftin am sa urmez sfaturile ok merci mult

Junior Member
    Post (Dis)Likes
    De unde ai cumparat decorul si ce dimensiune are.Pret?

Post (Dis)Likes
    sper sa nu fac vre-o reclama ceva sa se supere careva ? l-am cumparat de la stefan are sediul firmei pe la obor. pe site are dimensiunile 60cm/30cm e din fibra de sticla sant mai multe modele pret 94 ron am dat eu iar la 80 cm parca era 1 mil si ceva ok se numeste ekol root decorul sant aduse din polonia si difera in functie de dimensiuni ok poftim nr de tel 0731.495.418 sa iti zic cum se numeste site-ul ok
    Last edited by daniel-nick; 22-01-2013 at 22:00.

Post (Dis)Likes
    am cumparat aseara un filtru extern eheim 2211 si 1l substrat ceramic, m-am gandit ca mai fac un pic de spatiu si vroiam sa stiu daca trebiue sa-i cumpar si robinetii pe care nu-i avea inclusi imagesCAW1WYKP.jpg

I'm Nobody
    Post (Dis)Likes
    In principiu.... trebuie. Dar ai sa te lamuresti singur cand ai sa ajungi la amorsarea lui si punerea in functiune

Daca reusesti si fara robineti... eviti o cheltuiala in plus. Depinde de tine.... Spor
    "Situatia in care te afli.... este consecinta faptelor si actiunilor tale! "

Page 1 of 8 123 ... LastLast