Frumos putin coafate si vor arata super.
- Frumoase acvarii, bravo, in rest, ce tine de aranjament,triming, sunt chestii de nuanta, inca o data, bravo.
Frumos putin coafate si vor arata super.
RKA 112
The root - nano America de Sud
salut,foarte frumoase plantele,culori frmoase si din cate vad nici nu le oferi foarte mult,cel putin la lumina si co2.Cam aceleasi dotari le am si eu , plante tot cam asa,pesti am si eu neoni , si spune-mi te rog cum se numesc ceilalti , sunt gourami? de care? , vazusem odata la zoomania si mi-au placut dar cum nu stiam nimic despre ei nu i-am cumparat, se inteleg bine cu "stelistii"
...poate iti copiez acvariu
ar fi una .. sa plantez exact la fel
) asa ca un experiment
)
Illegitimi non carborundum.
salut Ovidiu sunt colisa lalia sa inteleg bine cu stelisti numai cand sunt in calduri atunci au un obicei prost incep sa ciupeasca plantele pt cuib fac un fel de spuma deasupra
am avut pe o piatra vulcanica fisidens foarte frumos a crescut am lipsit 2 zile de acasa si cand am venit acasa am vazut minunea
nu am mai avut nici un fir de moss pe roca asa ca sunt pesti foarte frumosi dar cu narav
salut Victor te inteleg cu aranjamentu triming din pacate agvariu este facut cam naspa nu are latimea numai de 30 cm
oricum vreau sa I-mi facun altul pe plac nu peste mult timp
OAU ... :O
da o defrisare ar fi bine cuvenita , plantelor se pare ca le merge bine)