Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Un loc de refugiu in timpul liber

Aquarium expert victor z's Avatar
    Post (Dis)Likes
    - Frumoase acvarii, bravo, in rest, ce tine de aranjament,triming, sunt chestii de nuanta, inca o data, bravo.

Maestru Biotop rick's Avatar
    Post (Dis)Likes
    Frumos putin coafate si vor arata super.

High member
    Post (Dis)Likes
    salut,foarte frumoase plantele,culori frmoase si din cate vad nici nu le oferi foarte mult,cel putin la lumina si co2.Cam aceleasi dotari le am si eu , plante tot cam asa ,pesti am si eu neoni , si spune-mi te rog cum se numesc ceilalti , sunt gourami? de care? , vazusem odata la zoomania si mi-au placut dar cum nu stiam nimic despre ei nu i-am cumparat, se inteleg bine cu "stelistii" ...poate iti copiez acvariu ar fi una .. sa plantez exact la fel ) asa ca un experiment)
    Illegitimi non carborundum.

Member
    Post (Dis)Likes
    Quote Originally Posted by ovidiu.cursaru View Post
    salut,foarte frumoase plantele,culori frmoase si din cate vad nici nu le oferi foarte mult,cel putin la lumina si co2.Cam aceleasi dotari le am si eu , plante tot cam asa ,pesti am si eu neoni , si spune-mi te rog cum se numesc ceilalti , sunt gourami? de care? , vazusem odata la zoomania si mi-au placut dar cum nu stiam nimic despre ei nu i-am cumparat, se inteleg bine cu "stelistii" ...poate iti copiez acvariu ar fi una .. sa plantez exact la fel ) asa ca un experiment)
    salut Ovidiu sunt colisa lalia sa inteleg bine cu stelisti numai cand sunt in calduri atunci au un obicei prost incep sa ciupeasca plantele pt cuib fac un fel de spuma deasupra
    am avut pe o piatra vulcanica fisidens foarte frumos a crescut am lipsit 2 zile de acasa si cand am venit acasa am vazut minunea
    nu am mai avut nici un fir de moss pe roca asa ca sunt pesti foarte frumosi dar cu narav

Member
    Post (Dis)Likes
    salut Victor te inteleg cu aranjamentu triming din pacate agvariu este facut cam naspa nu are latimea numai de 30 cm
    oricum vreau sa I-mi facun altul pe plac nu peste mult timp

Member
    Post (Dis)Likes
    O sa urmeze o defrisare dupa aceste poze.

Base member albu81's Avatar
    Post (Dis)Likes
    OAU ... :O
    da o defrisare ar fi bine cuvenita , plantelor se pare ca le merge bine )

Page 2 of 2 FirstFirst 12