Originally Posted by
dandumitru
Salut Ionut !
"It's rare that you'll bump into a fellow aquascaper in the local pub or coffee shop," Crawford told CNN. "Generally we will convene at a chosen Aquatic Shop for a chin wag and a look around then move on to the pub to talk about the latest trends and 'scapers.' "
Imi traduce si mie cineva, in limba romana textul de mai sus, eu nu am invatat decat limba rusa si limba franceza, nu de altceva dar nu vreau sa fiu acuzat ca vorbesc in necunostinta de cauza, asta vizavi si de ce spuneam, cu cateva posturi ( postul 616 ), in urma,
- '" Este o parere critica, pe care trebuie sa o intelegi la modul cel mai serios si prietenos. Arata bine nimic de zis, dar nu este ce trebuie, iar eu nu imi permit sa spun ca este ceva extra..... , pentru ca eu as vrea sa vad de la tine, un setup de concurs, pentru ca ai potential, nu o padure ruseasca , turceasca, sau taiwaneza, astea au fost candva, acum trebuie o alta abordare, un curent nou, ce zici, poti sa fii tu pionierul acestui ' nou '. "'
Am sa mai spun cateva cuvinte dupa ce citesc, traducerea, pentru care va multumesc anticipat !
O seara buna !
Dan