...nici vorba.
...nici vorba.
flyfishing - dry flies
---------------------------------
Acvariu: 37L net, PowerHead Hailea BT200 internal, 1 neon 8W, substrat pietris 5 mm, incalzitor Sera 100w
Pesti: cory, guppy.
Plante: Valisneria, Cabomba, Elodea
Decor: o buturuga maro inchis
Nevertebrate: Pomacea
credite si carduri de cumparaturi in CJ
Siteul meu...www.dsm.ro
mie totusi mi se pare o problema mai mult decat "o data pentru totdeauna" problema carbunelui activ...si anume voi veniti si ziceti ca nu ii bun pentru plante pentru ca ar retine substantele atat de benefice pentru ele...dar vin si intreb atunci eu pe cine sa cred pe voi care nu cred ca toti ati terminat facultatea de chimie sau sa ii cred pe cei care au fabricat filtrele externe tetra ex 600,700 si 1200????care probabil ca printre ei au si chimisti...am mai citit ieri un articol tot legat de filtrele externe tetra si multi dintre cei care discutau acolo la fel au cam scos toti carbunele activ...sau altfel stiti voi ca acele filtre cu carbune sunt pentru acvarii care nu au nici un fir de plante ???de aceea folosesc carbunele ca altfel tind sa intru de tot intr-o ceata densa si nu mai stiu ce sa cred...da si zic asta pentru ca si eu am un filtru tetra ex 600 si am carbune in el...
Acesta este un articol, hai sa-l lasam asa din respect pentru autor - e munca lui.
Intrebarea ta este pertinenta, dar puteai sa te abtii de la faza cu chimistii si firmele, puteai sa pui intrebarea fara sa jignesti pe nimeni.
Daca masina ta vine echipata din fabrica cu cauciucuri de vara, inseamna ca aia sunt mai destepti ca noi si nu trebuie sa le dam jos sa le inlocuim cu cele de iarna in perioada asta. Nu?
Adica daca filtrul vine echipat si cu carbune activ, asta nu inseamna ca trebuie sa-l folosesti mereu, ci doar atunci cand este nevoie.
Se inchide. Daca doresti deschizi un topic cu intrebarile tale.
Membru fondator AAR
Membru fondator RKA
Stalker.
Nu trebuie sa crezi pe nimeni. Trebuie doar sa gandesti singur.Originally Posted by alin_za_man
Sorry, Cristi.