Nu v-ati saturat de "petitii si adeziuni Facebuciste"????
Daca tot te doare de Rosia Montana.... ce cauti acasa la 19:19 in loc sa fii in Piata la "protest"????
Sau.... ori ai trecut prin oras si ai vazut "protestul"... ori ai deschis Tv-ul si ai vazut acelasi lucru si.... "ti-ai adus aminte de ROSIA MONTANA!!!!!" Altfel nu imi explic.... cum dracu nu ai scris randurile astea acum 7 ani (prin 2006... cand a inceput campania respectiva si demersurile contractuale)
De ce sunt virulent? Imi povestesti de "ecosisteme.... poluarea apei... etc" Asa... si? Arata-mi si mie un acvariu in care se afla pesti autohtoni..... arata-mi si mie un acvariu cu flora autohtona....
Banner? Poate nu stii.... dar tin sa te informez ca Forumul nu este "parte integranta" din AAR....
Iar in afara de asta: EFECTUL PROTESTULUI CELOR 50 DE MEMBRI CAT NUMARA ASOCIATIA.... (numar estimativ) VA FI EXACT ACELA A UNEI FURTUNI INTR-UN PAHAR CU APA!
De ce nu ati protestat cand s-a vehiculat ideea aceasta?
De ce nu ati protestat cand s-a vandut PETROLUL.... GAZUL.... ZACAMINTELE.... CFR-UL.... CIMENTUL....
De ce nu retrageti DREPTUL DE A VINDE din mana celor care semneaza asemenea contracte? Cum?.....
Pai voi aveti stampila in mana la alegeri.... nu eu!
Vrei "material"???? Uite... sa te saturi:
http://www.cotidianul.ro/de-ce-votez-impotriva-221474/
Sau:
Crezi ca au vre-un efect? Stii vorba aia: Cainii latra... ursul trece? Cam asa si cu protestele. Pana nu intra "pe felie" organisme internationale.... nu prea poti sa faci nimic sa le tai elanul "activistilor de partid" din fruntea tarii!
Trist dar.... adevarat!