-
ha ha ha lol - buna asta cu sus/ jos
-
Long time no see, my friends.
Ma invrednicesc sa mai urc cateva poze cu acvariul cel mic, mic, mititel.
Ce s-a mai intamplat de cand nu ne-am vazut:
- am pus mana pe o tufa ultracompacta de Staurogyne, pe care cu greu am reusit s-o "desfac" in mai multe fragmente
- le-am plantat, au iesit, iar le-am plantat, si tot asa...
- nu le-au placut prea mult conditiile de le mine, asa ca nu s-au dat pe spate cu crescutul, unele s-au topit de tot, dar in momentul de fata, ce-a ramas, da semne de insanatosire
- uitasem cat de prolifici sunt viviparii; endlerii mei m-au fericit cu 2 randuri de pui, o data vreo 12, a doua tura vreo 25; ca urmare, am sa scap de femelele mature, iar din aia mici am sa mai pastrez vreo 2-3 masculi, si gata! Restul pleaca, pe masura ce cresc suficient sa poata fi dati
- au mai aparut in decor: Anubias nana petit si inca 3 Anentome Helena.
Restul va las sa vedeti si sa judecati si singuri:
-
cam pustiu, lipseste ceva...
hmm..sa fie prea putine plante???
-
Foarte dragut pequeno-ul, iar cracile sunt dementiale..
Intr-adevar, parca-i mai trebuie niste plante, dar depinde, poate-ti place mai aerisit
-
Cam asta era planul, sa nu-l aglomerez prea tare cu plante, sau cel putin partea stanga sa ramana mai aerisita.
Am in plan sa inlocuiesc una din tufele de Micranthemoides (cea din stanga) cu un palc de Lindernia Rotundifolia Variegrated.
Si sper sa se dezvolte mai repete Staurogynele.
-
-
Bine faci cu Lindernia, e superba, o am si eu de curand. Mai ales varianta "pepene", e mortala
-
-
Treci rar pe aici, dar ne arati lucruri frumoase.
Bravo, ai un pitic frumos.