da , se pot tine 3-4 , ai putea tine si mai multi , pana la 6-7. De exemplu eu am 6 in 12 l .conditia e sa nu se inmulteasca excesiv
Salut
Pot pune intr-un Nano de 10 Litri Net 2 sau 3 Crystal Red Shrimp care sa sa se Inmulteasca si sa devina mai multi cu timpul ? Nu ar fi prea putini ? E zic ca ar putea sa stea deoarece am avut la inceput o pereche de Red Cherry care sau inmultit si acum am peste 20.
da , se pot tine 3-4 , ai putea tine si mai multi , pana la 6-7. De exemplu eu am 6 in 12 l .conditia e sa nu se inmulteasca excesiv
Romanian Killifish Association-RKA104
Ideea era ca sunt descul de scumpicei si deaia vroiam sa iau maxim 4 care sa faca pui. Se pot combina cu Crystal Black Shrimp ? Asi tine doar 1 maxim 2 specii de creveti. CRS si CBS.
Cu o singura chestie nu m-am lamurit... Cum evolueaza in Grad ? Adica ei cu care grad se nasc ? Si cum evolueaza in timp ?
Din ce stiu eu, gradul nu se schimba la un exemplar de-a lungul vietii. Cu el s-a nascut, cu el moare.
Mai multe afli aici: http://www.planetinverts.com/crystal...g%20guide.html
Am inteles dar atunci cum sunt m-ai multe Grade ?
Nu iti recomand CRS intr-un acvariu asa mic... o sa fie foarte dificil sa-l mentii echilibrat si acesti creveti sunt foarte sensibili. In plus, sansele sa se inmultesca sunt cu atat mai mari cu cat acvariul e mai mare. Daca vrei sa-i inmultesti, iti recomand un acvariu de 60 l sau chiar mai mare.
Nu este recomandabil, pentru ca se vor hibridiza, sunt aceeasi specie.
Evolutia in grad se face prin selectie la nivelul intregii populatii. La nivel individual, un exemplar nu va scadea in grad de-a lungul vietii, dar poate sa scada intensitatea albului, datorita conditiilor in care este tinut si a mancarii care i se ofera.![]()
Acvariul copilului: Introducere, Jurnal.