Page 1 of 24 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 233

Thread: Acvaristi din Focsani

Aquarium expert ionutlatcan's Avatar
    Post (Dis)Likes

Acvaristi din Focsani

Aici ne putem prezenta si cunoaste mai bine.

Junior Member
    Post (Dis)Likes
    suntem cam multi din focsani :| (momentan mutat la cluj cu facultatea)

Junior Member ady67's Avatar
    Post (Dis)Likes

salut

nou pe forum sunt la inceput si cu domeniu,ma bucur ca exista asa ceva e interesant

High member
    Post (Dis)Likes

SALUT..

Se pare ca aici nu am postat Sunt si eu prin Focsani ... ce spuneti ne "organizam" si ne intalnim si noi pe undeva?... eu am mai propus dar nu s-a materializat

Post (Dis)Likes

salut

ar fi ceva sa ne adunam intr-o zi de weekend

High member
    Post (Dis)Likes
    Nu am stiut unde sa postez ceva legat de asta si nici nu as vrea sa fac un topic nou, de aceea postez aici, daca nu e bine mutati-l unde ar trebui, dar tot in sectiunea Focsani.
    Dupa cum stiti (sau nu stiti) este expozitie de animale vii(la muzeu pe cuza voda, intri pe o scarita la subsol unde este amenajata expozitia, va scriu pe unde sa intrati deoarece eu nu am stiut si am sunat la usa de la intrare vreo 5 minute degeaba)
    Animale prezente: Pestisori, cateva acvarii, cateva pasari (nu stiu sa le detaliez) si cateva reptile (serpi, iguana) si cateva tarantule.
    Despre acvariile cu pestisori:
    un acvariu cu plecostomus - cateva exemplare mari si frumoase, pe langa care sunt si cateva MII de melci cum nu am vazut in viata mea parca se misca substratul continuu.
    un acvariu in care stau un somn si un torocatum
    un acvariu cu molly
    un acvariu cu xipho
    un acvariu cu scalari - mai multe exemplare
    un acvariu cu un oscar
    si inca 2 acvarii cu ciclide - unul cu ciclide din malawi, tanganica si celalalt cu africani > nigro
    Sper sa nu fi uitat nimic!
    Se merita sa mergeti sa va "clatiti" ochii!
    Ape limpezi!

Post (Dis)Likes
    da superbe acvarii la muzeu chiar mi-au placut as mai trece pe acolo dar atunci cand voi mai avea o portita libera

Junior Member
    Post (Dis)Likes
    sa stiti ca de acolo am eu o chestie pt ciclasoma nigrofasciatum si am vrut acvariu mare pt ei, numai ca acum cateva luni cam 4 sa zicem era inchis acvariul pt renovari si sincer nu am mai fost de ani buni, insa am sa merg sa vad ce au pt ca se poate vb cu ei in sensul sa iei pesti si plante , contracost evident si un pic pe sub mana ca la romani evident

Post (Dis)Likes
    asta nu stiu daca se poate in schimb daca ai anumite specii de pesti care nu-i mai poti tine fiindca au crescut cei de la muzeu tii accepta cu placere au destul spatiu

Aquarium expert ionutlatcan's Avatar
    Post (Dis)Likes
    Quote Originally Posted by toporisca View Post
    sa stiti ca de acolo am eu o chestie pt ciclasoma nigrofasciatum si am vrut acvariu mare pt ei, numai ca acum cateva luni cam 4 sa zicem era inchis acvariul pt renovari si sincer nu am mai fost de ani buni, insa am sa merg sa vad ce au pt ca se poate vb cu ei in sensul sa iei pesti si plante , contracost evident si un pic pe sub mana ca la romani evident
    Baietii de acolo daca iau un banut pe niste vivipari sa stii ca de tot banutul ala cumpara mancare pentru pesti sau alte animalute. NU e tocmai cea mai inspirata remarca pe care puteai sa o faci.

Page 1 of 24 12311 ... LastLast