suntem cam multi din focsani :| (momentan mutat la cluj cu facultatea)
Aici ne putem prezenta si cunoaste mai bine.
suntem cam multi din focsani :| (momentan mutat la cluj cu facultatea)
nou pe forum sunt la inceput si cu domeniu,ma bucur ca exista asa ceva e interesant
Se pare ca aici nu am postatSunt si eu prin Focsani ... ce spuneti ne "organizam" si ne intalnim si noi pe undeva?... eu am mai propus dar nu s-a materializat
![]()
ar fi ceva sa ne adunam intr-o zi de weekend
Nu am stiut unde sa postez ceva legat de asta si nici nu as vrea sa fac un topic nou, de aceea postez aici, daca nu e bine mutati-l unde ar trebui, dar tot in sectiunea Focsani.
Dupa cum stiti (sau nu stiti) este expozitie de animale vii(la muzeu pe cuza voda, intri pe o scarita la subsol unde este amenajata expozitia, va scriu pe unde sa intrati deoarece eu nu am stiut si am sunat la usa de la intrare vreo 5 minute degeaba)
Animale prezente: Pestisori, cateva acvarii, cateva pasari (nu stiu sa le detaliez) si cateva reptile (serpi, iguana) si cateva tarantule.
Despre acvariile cu pestisori:
un acvariu cu plecostomus - cateva exemplare mari si frumoase, pe langa care sunt si cateva MII de melci cum nu am vazut in viata meaparca se misca substratul continuu.
un acvariu in care stau un somn si un torocatum
un acvariu cu molly
un acvariu cu xipho
un acvariu cu scalari - mai multe exemplare
un acvariu cu un oscar
si inca 2 acvarii cu ciclide - unul cu ciclide din malawi, tanganica si celalalt cu africani > nigro
Sper sa nu fi uitat nimic!
Se merita sa mergeti sa va "clatiti" ochii!
Ape limpezi!
da superbe acvarii la muzeu chiar mi-au placut as mai trece pe acolo dar atunci cand voi mai avea o portita libera
sa stiti ca de acolo am eu o chestie pt ciclasoma nigrofasciatum si am vrut acvariu mare pt ei, numai ca acum cateva luni cam 4 sa zicem era inchis acvariul pt renovari si sincer nu am mai fost de ani buni, insa am sa merg sa vad ce au pt ca se poate vb cu ei in sensul sa iei pesti si plante , contracost evident si un pic pe sub mana ca la romani evident
asta nu stiu daca se poate in schimb daca ai anumite specii de pesti care nu-i mai poti tine fiindca au crescut cei de la muzeu tii accepta cu placere au destul spatiu