Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: `Neata

Junior Member
    Post (Dis)Likes

re

Multumesc mult.Am vazut in hornbach un acvariu de 126 l, destul de frumos si unul de 98.......stau pe ganduri.Am innebunit sotia cu pasiunea asta a mea, dar imi doresc sa fac un acvariu deosebit.Chiar am discutat cu reprezentantul de vanzari si mi-a dat cateva lamuriri.Destul de scumpi pestii dar or fi mai sanatosi.....sper

Member
    Post (Dis)Likes

salutare

bine ai venit printre noi!daca vei avea rabdare poti gasi si pe forum pesti frumosi si destul de ieftini in comp cu ce gasesti in magazin.

Very high member cristinucu's Avatar
    Post (Dis)Likes
    Pesti exotici mai ieftini gasesti in Carrfeour Orhideea la Animax.
    Sunt foarte sanatosi si gasesti cam toate speciile.
    Sper ca ti-am fost de ajutor.
    acvarist batran

Junior Member
    Post (Dis)Likes

re

Am cumparat un al doilea acvariu de 126 l Aquapro 80 echipat complet.Am dat comanda pentru masa si astept propuneri din partea dumneavoastra.Eu m-am gandit sa transfer pestii din vechiul acvariu in cel nou dar mai intai as dori sa mut filtrul din primul acvariu in cel de-al doilea pentru o ciclare mai rapida.Am vazut in Hornbach Militari moss green.Este superba mai ales ca se intinde singurica pe lemn ( radacinile expuse).
    Daca gresesc ceva as dori sa fiu invatat.Am citit articolele de aici dar eu sunt un pic dus cu capul.Mi se par notiuni abstracte....prefer sa invat si sa ma perfectionez incepand cu niste sfaturi exacte.
    Cred de asemenea ca un chat ar fi deosebit.

Junior Member
    Post (Dis)Likes

salutare

Aquapro 80 de la hornbach, substrat jbl, pietris 2-4 mm colorat( negru,gri,alb).Am luat un mopan de la hornbach pe care am montat java moss pe cativa mm de substrat. Greselile mi le asum...dar nu stiu care sunt.

tocmai am introdus inca un filtru aquael 2 fan - 450 l /h cu carbune activ........deoarece apa e verde....
    Marea tampenie pe care am facut-o este urmatoarea......am pus si easy balance - solutia aceea galbena( la picatura cum scrie in prospect) si acum ma duc sa caut un par cat mai gros sa sar cu fundu-n el.M-a mancat si acum ma scarpin......Asa s-a intamplat si acum 2 ani in acvariul acela mic........si am inlocuit treptat apa cu cea de la cumpana
    Testul JBL 5/1 zice asa:
    NO3 - 0
    NO2 - 0
    GH - 4>7
    KH - 6-6,8...... deci apa e ok...........Are cineva o coada de matura sa ma impusc

Scuze ptr incoerenta dar sunt nervos

Member
    Post (Dis)Likes

pesti

eu din ce am vazut in magazinele mari in hornbach sunt cele mai bune preturi la pesti.exclus animax!viviparii praf si preturi exagerate.daca ai timp si rabdare sa cauti prin pet shopuri de cartier poate gasesti preturi mai bune

Page 2 of 2 FirstFirst 12