Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: `Neata

Junior Member
    Post (Dis)Likes

`Neata

Salutare.Ma numesc Mircea Popescu si de dimineata am aflat ce inseamna sa fii ,,tatic `` de guppy.Am pazit azi noapte pana pe la 01.00 cu fiimea cea mica acvariul si ne minunam ( numarand) vazand puisorii.Intrebarea care se pune e urmatoarea: am un acvariu de 40X35X25 in care coexista 20 de pesti ( guppy, neoni, zebre, sanitari) si acum au aparut inca 21 de micuti.Care ar fi dimensiunea ideala a unui acvariu?(..2 filtre de aer Aquator, fo 6 plantute...e cam plin amaratul...)
    In cazul in care apare nevoia unui nou acvariu as dori unul de urmatoerele dimensiuni L 80 X l 40 X h 50 cu geam de 8 mm.Pretul de cost ar fi?.....Eu locuiesc in Dr Taberei.
    Scuze ptr acest topic lung.....dar sunt bucuros.

High member belzebut's Avatar
    Post (Dis)Likes
    bun venit in randul acvaristilor, asta daca se poate spune ca cine nu asista la nasterea unui vivipar nu este acvarist in adevaratul sens al cuvantului. sectiunea articole va sta la dispozitie cu o multime de informatii, spor la citit.

Junior Member
    Post (Dis)Likes

re

Multumesc ptr raspuns.Intrebare: Unde as putea gasi un acvariu de dimensiunile specificate? Sa fie mai ieftin......aparatura o mut din vechiul acvariu in cel nou......asa as dori

Post (Dis)Likes
    nu stiu ca sunt din ct, dar esti sigur sa se poate muta aparatura ca face fata la noile dimensiuni? da mai mault detalii despre aparatura, model etc.

Junior Member
    Post (Dis)Likes

re

Voi face o fotografie a acvariului si o voi posta aici.sunt incepator.Ma ia groaza cand vad cat de multe trebuie facut....

Post (Dis)Likes
    rabdarea este mama invataruri, iar practica este tatal ei, citeste si apoi incearca sa aplici, necunoscutele si variabilele in acvaristica sunt o multime daca te precipiti mai tare te incurci, iale pe rand si se vor rezolva una cate una.

Junior Member
    Post (Dis)Likes
    nu reusesc sa introduc pozele....:(

Post (Dis)Likes
    ia vedeti daca gasiti solutia aici:

http://forum.acvarist.ro/viewtopic.php?t=178

Junior Member
    Post (Dis)Likes

re

iti multumesc ca ai rabdare.Bafta

Base member
    Post (Dis)Likes

Salut

In legatura cu acvariu care ti-l doreai.. am vazut ca cei de la hornbach din berceni au unul de dimensiuniile: 100x40x40 la 200RON daca vrei du te si fale o vizita au mai multe acvarii acolo la diferite preturi. Eu am fost sambata asta Sper ca te a ajutat acest mesaj

Page 1 of 2 12 LastLast