SickBastard, pentru ca se voteaza setup-ul nu participantul.
Am zis de la inceput ca se poate participa cu 2 poze, deci de unde atata fass pentru asta?
In primu rand ce rost are sa fie 1,2,3,4 in poll daca sunt doar 2 concurenti?Felicitari concurentilor pentru acvari.Acvariul 3 si 4 imi plac in mod special.
SickBastard, pentru ca se voteaza setup-ul nu participantul.
Am zis de la inceput ca se poate participa cu 2 poze, deci de unde atata fass pentru asta?
pt. ca am inceput eu dar nu vroiam sa spun sa sunt 2 participanti cu 4 acvarii ci ca sunt doar 2 si nu mai multi.
Pai nu prea vad rostu pentru ca nu acvarile castiga premiul ci participanti se putea scrie ca primele 2 acvari sunt a lui x si celelate 2 sunt a lui y si rezultatul la voturi era tot acelasi.Asa cu 1,2,3,4 ii ca si cum ar fi 4 participanti...Sau poate asa so vrut sa creada lumea ca sunt mai mult de 2 participati alfel nu vad rostul...Originally Posted by drhyperlaur
Sau fiecare participant ia cateva 2 premi?![]()
grigoriedor, am inteles ce-ai zis tu.
SickBastard, iti mai las 24 de ore sa te prinzi, nu cred ca e greu nici macar pentru tine. Daca nu reusesti am sa-ti explic.
Felicitari!
Setup-urile 1 si 4 sunt ale lui andreic, iar 2 si 3 sunt ale lui Rattle.
sa intelegem ca sa terminat si a castigat bazinul nr4![]()
Foarte misto bazinele. Si scorul a fost strans...Felicitari castigatorului si la restu participantilor. Toate sunt bazine foarte reusite.![]()
Acvariu populat cu Barbus Tetrazona - foto aici
Subscriu.
![]()
Membru fondator AAR
Membru fondator RKA
Stalker.
Cand am dreptate, am dreptate.Originally Posted by BMFCaesar
Ce mai domnule, se vedea de la o posta ca sunt altceva...
Biotop Amazonian 54l
South American Fish Species 240l
http://forum.acvarist.ro/showthread.php?5537-Regulamentul-forumului-Acvarist.ro - pct q)