4 poze 3 participanti ?![]()
http://picasaweb.google.com/drhyperlaur/Septembrie2008
Tmp de votare: 2 saptamani.
Succes participantilor!![]()
4 poze 3 participanti ?![]()
asta cred ca a observat toata lumea dar nu cred ca asta ar fi problema ci alta.
decat 3 participanti![]()
![]()
![]()
![]()
Si care este problema ca sunt 2,3 sau 4?
Decat 20 cu castele si scafandri mai bine 2 sau 3 la care ai ce vedea - vota, nu credeti?
Eu vad asta ca pe un pas inainte - calitativ nu cantitativ.
Membru fondator AAR
Membru fondator RKA
Stalker.
Din ce vad eu acolo, pozele 1 si 4 sunt ale aceluiasi acvariu in diferite stadii. Cred ca asta explica diferenta dintre numarul participantilor si numarul de poze!In plus in poza numarul 4, fata de populatia din descriere mai apar si niste Rummynose.
Oricum, alegerea e grea si asta se datoreaza, din fericire, tocmai saltului calitativ!![]()
Or fi ele putine, dar macar sunt acvarii, felicitari pentru participanti.
Biotop Amazonian 54l
South American Fish Species 240l
http://forum.acvarist.ro/showthread.php?5537-Regulamentul-forumului-Acvarist.ro - pct q)
Da, sunt putine, din 6000+ de vizualizari ale topicului in care anuntam concursul doar 4 poze au fost inscrise. Am zis din start ca fiecare participant poate veni cu 2 setupuri. Spor la vot!
Bravos monseurilor.Taman pe astea v-ati gasit sa le puneti in concurs ? Concorentii .... stiu de ce.
![]()
PS. Da `io .... cu cine votez? Pot sa votez cu toate cele patru?
... fara semnatura.
Sunt 4 poze si doar 2 participanti. Pozele 2 si 3 apartin aceluiasi user, desi sunt doua acvarii distincte. Pozele 1 si 4 de reprezinta acelasi acvariu.
Chiar daca sunt asa putini participanti, au ce arata si tin sa ii felicit. Acvariile sunt superbe!
daca s-a votat corect si nu s-a intrat cu clone![]()
ciudat de aproape punctajul.... poate o iesi vre-un balotaj, si intram in tura a 2-a
.
adevarul este ca avind de optat intre un cremshnit si o crema de zahar ars, este greu de hotarit....
procesor trial core, cu placa de baza AM3, cu chipset INTEL, cu memorie trial channel DDR3 ....