View Full Version : HQI la Marbo
Asa cum spune si titlul, am descoperit astazi ca Marbo(cei care aduc Osram), importa si produse de la Sylvania. Au adus becuri HQI de 10000k si de 20000k, preturi 120 si 130 lei.
:thumbleft
Sunt cu soclu RX7s - poate intereseaza pe cineva...
AquaArc - 10000k si CoralArc - 20000k.
aia de 10000K merge si la apa dulce?
am vazut si eu acum cateva saptamani lampi HQI produse de Osram, si cool si warm daylight. evident interesul era pt cool daylight dar au spus ca nu au balast electronic pt ele.
de unde se pot gasi balasturi si socluri? sapt trecuta am fost la teatru si am vazut acolo reflectoare despre care cred ca erau HQI... bineinteles, prima data m-am gandit daca nu ar merge la acvariu :)))
numai becuri sau si restul "corpului de iluminat" (droser, igniter, carcasa cu soclu si reflector) ??
numai becuri sau si restul "corpului de iluminat" (droser, igniter, carcasa cu soclu si reflector) ??
Eu nu stiu decat de becuri la Marbo. M-au interesat de la ei droserele OSRAM pentru T5 HO, care erau cele mai ieftine gasite.
La inceputul lunii am cerut la altcineva o oferta de pret. Rezultatul:
" ---> aparataj:
- balast: BSN 150 L302-I 230V 50Hz = 14.354 EUR/buc (fara TVA)
- igniter: SN 58 220-240V 50/60Hz = 5.321 EUR/buc (fara TVA)
- condensator: AUX. CONDENSATOR 41003 30 PLASTIC M8/10 = 3.088 EUR/buc (fara TVA)
sau
- AUX. 535695 VNAHJ150PZTG 150W GRUP MH = 33.94 EUR/buc (fara TVA)
---> dulii: din pacate nu avem nici dulii RX7s, nici dulii G5 IP67, dar voi cere pret + termen de livrare la furnizor si voi reveni cat de curand cu un raspuns
---> reflector: acestea se gasesc numai ca accesorii la diferite tipuri de corpuri"
Eu am un corp de reflector de la Vito, o ieftinatura chinezeasca, metalic, la care trebuie sa vad daca se potriveste becul RX7s de 150W de pe fishstreet, sa-i dau niste gauri si sa-l integrez in sistemul gandit de mine. Sper sa mearga... (Si sa nu ia foc, altfel stiu pe cine dau vina... =)) )
Daca intereseaza pe cineva, va dau toate detaliile.
aia de 10000K merge si la apa dulce?
Nu prea. Cele de la Osram au max 5000k.