PDA

View Full Version : Concurs de acvaristica: Septembrie 2008

Laurentiu Craciunas
15-09-2008, 00:04
http://picasaweb.google.com/drhyperlaur/Septembrie2008

Tmp de votare: 2 saptamani.

Succes participantilor! ;)

DanIonita
15-09-2008, 08:53
4 poze 3 participanti ? :?

grigoriedor
15-09-2008, 10:47
asta cred ca a observat toata lumea dar nu cred ca asta ar fi problema ci alta.
decat 3 participanti :?: :?: :oops: :?:

Juwel
15-09-2008, 11:01
Si care este problema ca sunt 2,3 sau 4?

Decat 20 cu castele si scafandri mai bine 2 sau 3 la care ai ce vedea - vota, nu credeti?

Eu vad asta ca pe un pas inainte - calitativ nu cantitativ.

LupeLupino
15-09-2008, 11:09
Din ce vad eu acolo, pozele 1 si 4 sunt ale aceluiasi acvariu in diferite stadii. Cred ca asta explica diferenta dintre numarul participantilor si numarul de poze! ;) In plus in poza numarul 4, fata de populatia din descriere mai apar si niste Rummynose.

Oricum, alegerea e grea si asta se datoreaza, din fericire, tocmai saltului calitativ! ;)

BMFCaesar
15-09-2008, 11:21
Or fi ele putine, dar macar sunt acvarii, felicitari pentru participanti.

Laurentiu Craciunas
15-09-2008, 11:35
Da, sunt putine, din 6000+ de vizualizari ale topicului in care anuntam concursul doar 4 poze au fost inscrise. Am zis din start ca fiecare participant poate veni cu 2 setupuri. Spor la vot!

phane
17-09-2008, 06:41
Bravos monseurilor. :lol: Taman pe astea v-ati gasit sa le puneti in concurs ? Concorentii .... stiu de ce. PDT_Armataz_01_37

PS. Da `io .... cu cine votez? Pot sa votez cu toate cele patru?

aditza26
20-09-2008, 00:01
Sunt 4 poze si doar 2 participanti. Pozele 2 si 3 apartin aceluiasi user, desi sunt doua acvarii distincte. Pozele 1 si 4 de reprezinta acelasi acvariu.
Chiar daca sunt asa putini participanti, au ce arata si tin sa ii felicit. Acvariile sunt superbe!

razvan
20-09-2008, 11:03
daca s-a votat corect si nu s-a intrat cu clone :mrgreen: :mrgreen: ciudat de aproape punctajul.... poate o iesi vre-un balotaj, si intram in tura a 2-a =)).
adevarul este ca avind de optat intre un cremshnit si o crema de zahar ars, este greu de hotarit....

andreic
20-09-2008, 12:30
Razvane, tu chiar te astepti ca vreunul din participanti sa foloseasca clone??

razvan
20-09-2008, 14:32
=)) =))
participanti sunt ei insisi niste clone, asa ca nu ma astept la asa ceva, insa ma gindeam la votanti ;) poate cineva deranjat de vre-unul dintre participanti il promoveaza pe celalalt =))

... nasol fara net la job....:(

mmaxalb
20-09-2008, 15:31
decit multi si slabuti mai bine 2 da buni
acuma dupa ce au vazut cit de strims este scoru poate isi fac curaj si merg mai departe [in afara]
la urmatoarea editie vor mai fi inca doua in plus ,adica al mele,
pina atuncea bafta celor doi
VIVAT REPUBLICA

Ionescu Victor
22-09-2008, 16:52
Da, eu cred ca decat doi buni, mai bine unul singur, foarte bun... stiti cum e... cu parcarea goala, cel mai tare din parcare! :lol: Hmmm, o fi si vina unora, o fi si vina altora... ma rog , daca nimeni nu se simte vinovat cu nimic, mai bine faceti 3 concursuri la fel pe zi cu un singur concurent, daca e , chiar acelasi... si eu zic sa ia 3 premii cumulate 1, 2 si3... cui ii pasa? Se pare ca nu prea sunt multi sa le pese... Asta nu va da de gandit? Undeva nu e o greseala de strategie? Ca sa nu spun mai multe...

p.s. Daca va deranjeaza adevarul si criticile, ciopartiti si postul asta, ca n-ar fi primul. asta e unul din motivele pt care eu n-am de gand nici sa candidez vreodata nici sa recomand... premiul nu e important, importanta e competitia, cand se faulteaza in pauza, multi pierd gustul jocului in teren...

mmaxalb
22-09-2008, 17:30
Da, eu cred ca decat doi buni, mai bine unul singur, foarte bun... stiti cum e... cu parcarea goala, cel mai tare din parcare! :lol: Hmmm, o fi si vina unora, o fi si vina altora... ma rog , daca nimeni nu se simte vinovat cu nimic, mai bine faceti 3 concursuri la fel pe zi cu un singur concurent, daca e , chiar acelasi... si eu zic sa ia 3 premii cumulate 1, 2 si3... cui ii pasa? Se pare ca nu prea sunt multi sa le pese... Asta nu va da de gandit? Undeva nu e o greseala de strategie? Ca sa nu spun mai multe...

p.s. Daca va deranjeaza adevarul si criticile, ciopartiti si postul asta, ca n-ar fi primul. asta e unul din motivele pt care eu n-am de gand nici sa candidez vreodata nici sa recomand... premiul nu e important, importanta e competitia, cand se faulteaza in pauza, multi pierd gustul jocului in teren...

ma avem noi romanii un chef de cearta nebunie mare si din orce
daca am avea acelasi avint constructiv japonezi ar fi mici copii pe linga noi

Ionescu Victor
22-09-2008, 18:33
Aici nu e vorba de cearta, aici e vorba de dezinteres! Motivat sau nu... asta e adevarata problema si pt a rezolva problema trebuie o strategie! Poate altfel de advertising, poate de alte criterii de alegere, alte reguli, poate de "altceva", poate de reabilitare a increderii? Dar ce stiu eu!? Dar ce ma bag eu, nu-i asa? Ca sa il citez pe unul din cei care m-au contactat candva... "se vaneaza mai bine in haita", hmm, poate nu sunt toti lupi, pricepe cineva ceva? Cum spuneam, mai bine ma duc la ale mele, ce ma bag eu...

mmaxalb
22-09-2008, 19:03
ca ceva e in neregula am vazut
ideea e ca facem ,vino cu o ideie, o maslina ceva,
fi fara teama de multe ori eu sunt impotriva haitei
cind am ceva de spus nici :evil: nu ma opreste chit ca sunt singur

dar sunt de parere ca nu e bine sa dai ceva jos daca nu ai sa pui altceva in loc , macar asta functioneaza, mai slabut dar functioneaza,

dinescu
23-09-2008, 14:46
Foarte frumoase luna aceasta. Sincer nu ma hotarasc. Imi plac toate!! :!:

Al_koholic
23-09-2008, 17:21
Subscriu si eu...fermecatoare acvarii :P

ionutz40
24-09-2008, 13:44
Nu stiu de ce ...dar mie imi suna a...invidie din partea multora. Ce rost au alte comentarii ? Putini, multi, clonati, neclonati. Care e problema ?
Esti bun ? Arata .

SickBastard
27-09-2008, 01:15
In primu rand ce rost are sa fie 1,2,3,4 in poll daca sunt doar 2 concurenti?Felicitari concurentilor pentru acvari.Acvariul 3 si 4 imi plac in mod special.

Laurentiu Craciunas
27-09-2008, 01:44
SickBastard, pentru ca se voteaza setup-ul nu participantul.

Am zis de la inceput (http://forum.acvarist.ro/viewtopic.php?p=84984#84984) ca se poate participa cu 2 poze, deci de unde atata fass pentru asta?

grigoriedor
27-09-2008, 09:40
pt. ca am inceput eu dar nu vroiam sa spun sa sunt 2 participanti cu 4 acvarii ci ca sunt doar 2 si nu mai multi.

SickBastard
27-09-2008, 13:53
SickBastard, pentru ca se voteaza setup-ul nu participantul.

Am zis de la inceput (http://forum.acvarist.ro/viewtopic.php?p=84984#84984) ca se poate participa cu 2 poze, deci de unde atata fass pentru asta?

Pai nu prea vad rostu pentru ca nu acvarile castiga premiul ci participanti se putea scrie ca primele 2 acvari sunt a lui x si celelate 2 sunt a lui y si rezultatul la voturi era tot acelasi.Asa cu 1,2,3,4 ii ca si cum ar fi 4 participanti...Sau poate asa so vrut sa creada lumea ca sunt mai mult de 2 participati alfel nu vad rostul...

Sau fiecare participant ia cateva 2 premi? :lol:

Laurentiu Craciunas
27-09-2008, 14:16
grigoriedor, am inteles ce-ai zis tu.

SickBastard, iti mai las 24 de ore sa te prinzi, nu cred ca e greu nici macar pentru tine. Daca nu reusesti am sa-ti explic.

Laurentiu Craciunas
01-10-2008, 20:29
Felicitari! :)

Setup-urile 1 si 4 sunt ale lui andreic, iar 2 si 3 sunt ale lui Rattle.

grigoriedor
01-10-2008, 20:55
sa intelegem ca sa terminat si a castigat bazinul nr4 PDT_Armataz_01_37

chibitz
02-10-2008, 17:38
Foarte misto bazinele. Si scorul a fost strans...Felicitari castigatorului si la restu participantilor. Toate sunt bazine foarte reusite. :supz:

Juwel
02-10-2008, 18:43
Subscriu.

PDT_Armataz_01_37

BMFCaesar
02-10-2008, 21:22
Or fi ele putine, dar macar sunt acvarii, felicitari pentru participanti.
Cand am dreptate, am dreptate. =))
Ce mai domnule, se vedea de la o posta ca sunt altceva...