pai si restul ?
Hello lume!
sa incepem ... din obisnuinta:
pai si restul ?
cătălos
bazin: 30x30x30 sticla ultraclara (mai puțin fundul) lipit impecabil de Marian Sterian
stand: 80x30x30 pal gri, facut de mine
filtrare: JBL Greenline e701, plin cu micromec, siporax si eheim substrat pro.
schimbate furtunele cu unele albe plus lilly pipe
co2: Butelie 2l, reductor, electrovalva, controller JBL Touch, difuzor ceramic, 6.4 ph (kh 2...3)
lumina: Nemo light led 18w, 6 ore pe controllerul propriu
substrat: JBL Volcano mineral, JBL plant soil bej (cam 3 litri din fiecare) plus Vulcano powder
decor: Yati Wood M si S (vreo 5 bucati)
plante: moss (Christmas si Fisidens), mini riccia, eleocharis parvula mini, HC, eleocharis acicularis, anubias petit, bucifalandra wavy si bucifalandra ceva blue (ma uit si editez)
fauna: cand o fi, vor fi niste preferati de ai mei: rasbora brigitae
cam asta e pana acum :-)
Păi sunt negre furtunurile, nu albe cum ziceai.
Cu cāt sunt mai transparente, cu atāt se vor colmata mai repede cu alge. Mai bagă poze, că plānge masa![]()
lasa pozele! mergi sa-l vezi! nu e un secret ca Dan stie sa faca poze...dar ,,live''...
Sa nu vrem sa fie cum ne place, sa fie cum a lasat natura, si ne va fi mai bine - Daniel Dumitru
" Natura " Taraboste " Gazonul japonez "
pai au fost schimbate mai stimate animal!!!
la cat de puturos e, poate doar adus cu tot cu fotoliu, altfel mai greu!
nu merge! mi-a zis mie un aquascaper roman renumit ca berea n-are legatura cu aquascapingul- sa fie la el acolo!
la noi merge!
abia astept sa punem ceva la fript ... timp in care frigem si noi niste d-ala de vii tu cu el!!
poze:
(imi cer iertare, n-am mai pus mana pe aparat de ceva vreme, pozele sunt facut cu telefonul)
![]()
1 - nu mă duc la ăsta, că mereu are ceva de muncă pentru mine.
2 - mențin ce am spus despre furtunuri, dar mai vorbim..