Oricum decizia finală īmi apartine dar exact asta am vrut sa va exprimati o opinie si atāt nu toate discutiile astea acide fără rost.
Am sa le combin de mai multe ori si voi lua o decizie singura.
Numai bine va doresc tuturor.
Anca, pana la urma aranjamentul lemnelor tu il faci asa cum iti place tie... ce iti pot spune este sa nu obosesti cu incercarile, pana vei ajunge la punctul in care sa fii 100% multumita. Este bazinul tau, tu il privesti in fiecare zi si tie trebuie sa iti placa. Eu, noi cei de pe forum, ne putem exprima opiniile. Dar decizia finala trebuie sa iti apartina tie iar aranjamentul trebuie sa fie opera ta. Nu trebuie sa mergi spre un anume biotop decat daca iti doresti neaparat asta. In acest caz, regulile sunt destul de stricte si va trebui sa le respecti intocmai... dar daca iti doresti doar un acvariu placut privirii, da frau liber imaginatiei si incercarilor.
Oricum decizia finală īmi apartine dar exact asta am vrut sa va exprimati o opinie si atāt nu toate discutiile astea acide fără rost.
Am sa le combin de mai multe ori si voi lua o decizie singura.
Numai bine va doresc tuturor.
Simplitatea este apogeul perfectiuni !
Si da, intradevar lemnele sunt taiate la aceiasi lungime, lucru care nu ofera prea multe variante de layout, mai ales daca nu se mai folosesc si alte elemente de hardscape. Oricum sunt multe oportunitati de exploatat si in aceasta situatie, dar este mai bine sa lasam frau liber imaginatiei celui care detine , decat sa ne dam cu parerea noi ceilalti. Macar vom observa o evolutie, vom avea solutia si rezultatul unei probleme de hardscape data de aceasta situatie.
Deci oricum decizia finala iti apartine si pentru asta iti doresc rabdare, improvizatie, inovatie si succes !
Sa nu vrem sa fie cum ne place, sa fie cum a lasat natura, si ne va fi mai bine - Daniel Dumitru
" Natura " Taraboste " Gazonul japonez "
interesant..
BKA member 551-11
RKA member 003MF
Sa le pui stoape, treceri si altele ca sa nu ai ambuteiaje sau accidente !
Bravos - a iesit frumos !
Sa va manince "rechinii" din acvariu !
Merci.
Le pun si semafoare ca dupa aia sa am motiv sa le dau amenda.![]()
Pai... fara boscheti ? Nu faci si tu pinda dupa tufisuri ?![]()
![]()
Sa va manince "rechinii" din acvariu !