Da... din pacate! Nu am cum sa ii spun lui Ionescu: Uite bre ca mananci rahat din gura si Marian are dreptate.... PTR CA NU AM PE CE MA BAZA. Nu am vazut un raspuns veridic din partea lui Marian si pe care sa il consider logic.... in asa fel incat sa ii dau dreptate dansului!
Eu unul asa o vad... si asta "sesizez" de la postarea 64 incoace!
Nu, nu se poate... ptr ca comform celor spuse de HadesStar... asta se cheama calomnie... in lipsa probelor si doar printr-o supozitie LOGICA! Marian poate zambi bine mersi si intreba: pe ce te bazezi cand afirmi asta?
Nu cred ca il influenteaza pe Cristi vanzarea a 5 borcane de Matrix sau a 500Lt.... Nu stiu cine mai cumpara Matrix in Romania acum in conditiile astea! In fond e o defavoare proprie.
Bonul fiscal sau nimeni...)
Nu a zis nimeni ca Ionescu e milos sau face vre-un serviciu suprem....
Eu unul am aflat de unde se aprovizioneaza datorita datelor lui puse la dispozitie pentru toata lumea de el!
La fel cum am afirmat si mai demult: Ionescu vindea cel mai ieftin in Romania... cu toate ca afara era cu 150% mai ieftin.
Nu l-am urcat la cer dar nu am vazut pe altii sa o faca. Ma refer la cei din mediul acvaristic... sa asigure transport gratuit. si nu stiu daca e 3-4 lei de carat o galeata de Dennerle... sau ce dracu mai vinde Ionescu greu.
Doar din prisma ca "nu am cumparat - nu ma intereseaza" il invit pe HadesStar sa iti zica cum se numeste "cunosterea unei infractiuni si ascunderea ei prin TACERE"..... Poate cei prostiti nu au de unde isi da seama daca ALTII NU VORBESC. Asta sa si cerut in topicul asta undeva pe la jumate.
Pai reciteste inceputul topicului.... si vezi ca de pe la postarea 25 cand Dragos a venit cu raspunsul Seachem si eu am pus o poza cu borcanul.... Cristi deja considera INCHIS TOPICUL.
In fond Cristi nu a acuzat pe nimeni.... A RASPUNS DOAR LA INTREBARILE PUSE. In mare parte intrebarile veneau de la Gupidu.... care din cate am vazut... si el vinde "Matrix" ca e la fel..... si chiar aici in topic lamureste un coleg ca i-a dat Matrix... doar e la fel, nu?
Apoi intreaba domnul Dan despre "cine sunt cei care vand la preturi "de necrezut"..... si eu raspund! Sa mai amintesc de interventia lui Catalin... care ne demonstreaza CLAR ca in ROMANIA se fac manarii pana si la NIVEL DE DISTRIBUITOR? Mai bine Lucian o facea pe mortul.. si zicea: Nu stiu bre... galeata e sigilata... sa ma interesez si iti zic.... apoi o ardea intr-un raspuns de genul celui de al2lea primit de Dragos... si poate Catalin inghitea galusca!
Dar sa fim seriosi: eu piatra ponce rosiatica... nu am vazut pana acum decat in pozele lui Catalin!
App de topic: i l-am arata unui amic care nu mai intra pe forum si imi zice: de asta evit forumurile.... in schimb a zis ceva foarte bun: Dar cu ocazia asta... AFLU SI EU CATE CEVA INTERESANT CARE DA DE GANDIT!
Daca la restul nu da de gandit.... asta e, am mai spus-o: va meritati soarta..... si o sa dati banii toata viata pe mere si o sa primiti micsunele........... Indiferent ca de la Marian sau de la altii....