Lasa galeria, dezvolta treaba cu acvaristele
Serios acum, da, te poti baza pe mine. Sunt dispus sa ofer donatii in obiecte, bani si ce s-o mai gasi prin cutia cu maimut... lilieci.
Exista un concurs in desfasurare, organizat de terti, cu care nu avem nici o legatura si cu care nu ne asociem. Nu dorim mentionarea activitatilor lor pe forumul nostru, dar nu suntem impotriva participarii userilor acvarist.ro la orice alta activitate desfasurata de oricare tert.
Buna seara domnilor administratori !
Va multumesc pentru aceasta decizie, care mi se pare fairplay si destul de corecta, fata de mine.
Imi doresc ca de acum inainte, indiferent de statutul pe care il avem pe acest forum, inainte de toate sa avem demnitate, onoare si sa fim fairplay. Sa nu luam decizii in pripa, sa ne sprijinim reciproc si sa ne reprezentam in toate actiunile legate de acest hobby.
O seara buna tuturor !
Dan
Sa nu vrem sa fie cum ne place, sa fie cum a lasat natura, si ne va fi mai bine - Daniel Dumitru
" Natura " Taraboste " Gazonul japonez "
Cred ca aceasta explicatie trebuia sa vina mult mai repede, dar mai bine mai tarziu
decat niciodata. Mi se pare ok sa avem o explicatie, pe care am primit-o prin aceasta postare,
ca sa nu escaladam situatiile petrecute in ultimele zile.
Poate pe viitor sa incercam o mai mare implicare si a acestui forum in acest concurs, desigur
daca cei care patroneaza acest forum sint de acord.
O seara placuta,
Dragos
Buna dimineata !
Am convingerea ca acest topic si-a atins intr-un fel scopul, a demarat, a rascolit,a accelerat si intr-un final, intr-un mod destul de elegant, cineva a reusit sa puna bazele la ceea ce sa dorit si aici. Nu pot decat sa ma bucur, pentru faptul ca de acum, ne putem motiva mai serios pasiunea pentru acest hobby, nu neaparat pentru foloasele materiale cat pentru mandria lucrului realizat, prezentat si acceptat ca reper de comparatie in competitie cu ceilalti, cat si recunostinta si recunoasterea valorilor in hobby.
Asta inseamna evolutie, domnilor !
Va urez succes !
O zi buna !
Dan
PS
Pentru ca nu mai avem tema discutiei si nu mai este nimic de spus in acest topic eu cosider ca se poate inchide.
Last edited by dandumitru; 04-03-2014 at 10:56.
Sa nu vrem sa fie cum ne place, sa fie cum a lasat natura, si ne va fi mai bine - Daniel Dumitru
" Natura " Taraboste " Gazonul japonez "
Ar fi fost culmea sa va opuneti, pentru ca majoritatea posibililor participanti ar fi avut mari dureri de cap si asta din cauza faptului ca majoritatea dintre cei buni care sunt aici, sunt si dincolo sau in alte parti necunoscute multora dintre voi. Va imaginati? Partea dreapta a creierului tine cu acvarist.ro, cealalta cu ,,tertii,, (desi eu nu sunt de acord cu titulatura asta, dar in fine. Mai degraba concurenti, colegi, frati buni/vitregi, dusmani etc.).
Mai bine ne privim propriile acvarii pentru ca acest hobbby ne relaxeaza, ne detensioneaza si scapam de ,,migrene,,.
Forumurile (cum sunt ele acum) nu sunt bune. Uitam sa schimbam apa, ne strica ochii si ne fac sa ne credem ,,sportivi,, , desi nu suntem deloc asa.
Actualul: ,,TWO,,(2013)
Amintiri: ,,ONE,,(2013) , ,,Intermedius,,(2012) , ,,Oland-Scape,,(2011) , ,,Primavara,,(2011) , ,,2010,, by Bitanu D.