Acum le downloadez si le fac un pdf..de fapt lucrez la el..printre picaturi...pentru e-biblioteca personala .Originally Posted by dogibeer
Daca vreti, anuntati-ma!
E un "Plant Finder Index" cu cc. 200 de plante cu poza si descriera foarte amanuntita a lor:
http://www.aquaticplantcentral.com/f...finder/all.php
Acum le downloadez si le fac un pdf..de fapt lucrez la el..printre picaturi...pentru e-biblioteca personala .Originally Posted by dogibeer
Daca vreti, anuntati-ma!
Ai copyright de la APC? Nu cred, asa ca lasa lucrurile asa cum sunt.
In mod sigur ai dreptate.
M-am avantat prea tare...bucuros de faptul ca imi pot identifica plantele si m-am gandit ca si altora le-ar trebui.Dar intr-adevar mai bine las lucrurile asa cum sint.
Pai, unde le-ai identificat tu, o vor face cu siguranta si altii. Acest link, este posta la Camera de zi la topicul despre linkuri utile.
Scuze te rog ...insa chiar nu pot gasi acele amanunte de care vorbeai.Originally Posted by dogibeer
Si inca ceva ... din cate stiu eu -Tank Placement ar trebui sa insemne ceva referindu-se la pozitionarea plantei in acvariu, adica ...fata, mijloc, spate , etc etc iar aici scrie ...red
Cu pozitionarea ai dreptate, e cam ciudat pusa. Cu explicatiile este simplu: click pe denumire si obtii ceva de genul.
se pare ca am dat click exact pe una din cele care nu au nici un fel de explicatie...BACOPA SP. 'COLORATA'Originally Posted by andreic
Baza lor de date este interactiva, fiind dezvoltata de useri. Probabil ca inca nu aveau acolo tot ce le trebuie. Una peste alta este o baza de date credibila, eu unul, o folosesc cana am neclaritati.
Se poate face un album cu toate plantele ( cele existente pe acest forum) descrise de catre utilizatori?