Simon - Multumesc pentru aprecieri.
Ma gandeam la sugestia cuiva sa las acea carare „cheala” pana in fata. Pietrele nu sunt puse chiar pe mijloc ci putin spre partea dreapta.
Inca o imagine facuta aseara:
![]()
Mai bine da HC dupa parerea mea .
ps :scalarii sunt dementiali !!!
Imi place efectul creat de cele 2 pietre din mijloc![]()
Romanian Killifish Association-RKA104
Simon - Multumesc pentru aprecieri.
Ma gandeam la sugestia cuiva sa las acea carare „cheala” pana in fata. Pietrele nu sunt puse chiar pe mijloc ci putin spre partea dreapta.
Inca o imagine facuta aseara:
![]()
Last edited by Colours of Africa; 08-08-2012 at 08:22.
Aquatic Eden -Film HD / Galerie foto / Jurnal
Mountain Scape - Film HD / Galerie foto / Jurnal
Colours of Africa - Film HD / Galerie foto / Jurnal
Sincer eu as merge cu parvula,personal mi se pare o planta mai interesanta,de o culoare verde crud dar na fiecare cu "pasarica lui " In acest moment cele 2 pietre din centu sunt atractia principalapoate dupa ce o sa creasca plantele o sa imi iau ochii de la pietre
![]()
Foarte frumos,felicitari!
Intrebareai incercat sa pui cele 4 roci invers,adica in colturi pe cele mari si in centru pe cele mici,sa vezi cum ar arata?
Remus - Multumesc pentru sugestie. Intr-adevar acum pietrele din centru sar in ochi pentru ca am tuns tufele din spate destul de scurt tocmai pentru a le indesi. O sa vedem peste 2-3 saptamani cand vor creste daca pietrele iti vor distrage atentia.
Rossi46 - Multumesc frumos. Le-am invartit pe toate partile inainte sa le pun in acvariu.
Cum lipsesc un pic, cum iti faci de cap
Ma abonez si eu, desi n-am timp nici sa respir. Succesuri nemasurate!
Pai ce sa fac si eu... stii proverbul ala cu pisica... imi fac de cap. Multumesc la fel Dan.
Super frumos, imi place ca ai mai pus roci!
Fauna tot aceeasi va ramane? Niste discusi acolo ar arata... pffff!
Multumesc Dentamax. Sa stii ca la un momentdat si eu m-am gandit la discusi, dar vazand si „problemele” pe care le are Marian4232 care a renuntat la niste exemplare superbe si tinanad cont ca nu am experienta in cresterea discusilor, momentan raman scalarii.
Nu se stie in viitor...
Daca ai avut succes cu Scalarii, nu ved de ce nu te-ai descurca si cu Discusii. E drept ca plantat cu Discusi...