Folia aceea e un "cort"/sera deasupra iazului sa mentina o temperatura mai ridicata decat exteriorul. Pondul e numai de la bile in jos, ele fiind, probabil, nivelul normal al apei .
nici eu nu inteleg unde anume te uiti..
Folia aceea e un "cort"/sera deasupra iazului sa mentina o temperatura mai ridicata decat exteriorul. Pondul e numai de la bile in jos, ele fiind, probabil, nivelul normal al apei .
Ce frumos.. Ce adancime are apa?
pentru o mai buna izolatie presupun ca se poate adauga o "prelata" peste acele bile plutitoare ?
Folia care se vede in spate nu are nici o legatura cu iazul, ea acopera voliera in care sunt tinuti porumbeii.
cam 80% din suprafata iazului are o adancime de doar 80cm, iar restul 2m.
![]()
nu am fost in acel club , dar pestii sunt IN club?
multi considera ca e in regula sa ai pesti de sacrificiu. ei cred ca acel mic guppy nu are valoarea unui discus , sau ca e ok sa lasi puii de xipho sau molly sa fie mancati . asa credeau si nazistii cu rasele inferioare.
Nu sint nici in club,nici pe terasa....sint in curte/gradina.Este o locatie superba de unde nu trebuie sa lipseasca Bucurestenii pe timp de vara.
Gradina este splendida,vegetatie abundenta,etc.
Eu m-am simtit bine de fiecare data cand am fost acolo,si bineinteles ca berea am baut-o privind pestii nicidecum stand la masa.
http://forum.acvarist.ro/showthread.php?5537-Regulamentul-forumului-Acvarist.ro - punctul q)
apa extrem de limpede, mult doritul "cristal clear"
![]()