Azi am aflat ce inseamna sa ai deontologie profesionale si sa nu te intereseze doar profitul personal sau al firmei unde lucrezi. Am ajuns in Horbach Berceni pentru hrana pesti si daca tot am ajuns in zona acvariilor, am zis sa ma uit si de hrana pentru broastele testoase din iaz. Zis si facut! Pun in cos o cutie de Gammarus pentru Crapi Koi (din care se infrupta si carasii, prietenii lor din iaz) si ma indrept catre standul special amenajat cu de toate pentru boaste testoase (de la hrana pana la tot felul de accesorii pe care sa se desfete acestea). Intru in vorba cu tipa de acolo care incepe sa-mi prezinte diverse cutiute, nici una mai mult de 40-50gr. La un moment dat observa cutia mare cu Gammarus si exclama: pai hrana preferata a broastelor testoase de apa e chiar gammarus, exact ceea ce aveti in cos. In plus de asta cutiutele cu meniu pentru broastele testoase nu contin altceva decat Gammarus si verdeata uscata din balta. Mi-a deschis o cutie si in ea erau exact aceeasi ”carcalaci” de Gammarus pe care ii aveam eu in cutia pentru pesti. Singura diferenta, o cutie de Gammarus pentru pesti e 39 lei/330gr. iar o cutiuta de 30gr. de Gammarus pentru testoase e 15-17,5 lei... I-am multumit, mi-am luat cutia si am plecat. Acum inteleg de ce mananca cu atata pofta broscutele aceste ganganii sau ce sunt Gammarus astia
Atasez si o poza cu broscutele (una la soare pe piatra iar cealalta in apa exact sub ea).
![]()