Results 1 to 4 of 4

Thread: REVOLUTIE in fotbal! Primul club adevarat din lume condus de fani!

 1. #1
  Junior Member STERIAN's Avatar
  Join Date
  Mar 2011
  Location
  bucuresti
  Posts
  55
  Post (Dis)Likes

  REVOLUTIE in fotbal! Primul club adevarat din lume condus de fani!

  Cine se gandea in 1990 ca internetul ar putea reprezenta mediul perfect prin care fanii isi pot conduce propriul lor club! Fara patroni, fara fani nemultumiti! Fotbalul s-a intors in mainile suporterilor, care acum participa direct la sustinerea unui club. Ei fac transferurile, ei fac echipele de start, ei conduc clubul! In Romania, fanii se lupta cu conducerile cluburilor.

  Stelistii protesteaza in fata "palatului" lui Gigi Becali, la Craiova, fanii injura si scandeaza impotriva lui Mititelu in fata clubului, iar la Dinamo suporterii s-au indepartat de echipa, iar unele meciuri au numai 100 de spectatori in tribune. In schimb, in Anglia, "Gigi Becali" a fost invins! O comunitate online de suporteri a reusit sa cumpere un club si sa-l conduca cu rezultate excelente pana in prezent. Ebbsfleet United Football Club s-a infiintat in 1946 si joaca in divizia Conference South din Anglia. In 2008, o comunitate online a reusit sa puna mana pe club.

  MyFootballClub, un site cu membri din peste 70 de tari si aproape 50.000 de useri contribuabili, a reusit sa puna mana pe clubul englez. 700.000 de lire a costat preluarea clubului de catre "internauti", care conduc echipa si decid politica clubului departe de birouri.

 2. #2
  High member Busuioc's Avatar
  Join Date
  Mar 2011
  Posts
  831
  Post (Dis)Likes
  cred ca ar fi cea mai utila solutie in fotbalul romanesc , nu ar mai exista nici meciuri vandute si nici arbitri cumparati . dar semnatura pentru plati tot ar trebui sa o faca cineva ...
  Last edited by Busuioc; 04-07-2011 at 06:45.

 3. #3
  High member geneuul's Avatar
  Join Date
  Mar 2010
  Location
  Cluj Napoca - Baia Mare
  Posts
  667
  Post (Dis)Likes
  nu are rost comparat fotbalul romanesc cu cel din anglia, spania, italia, germania etc. la noi fotbalul este o afacere si atat.

 4. #4
  High member baj's Avatar
  Join Date
  Jan 2010
  Location
  Bucuresti-Colentina
  Posts
  634
  Post (Dis)Likes
  Quote Originally Posted by punishereug View Post
  nu are rost comparat fotbalul romanesc cu cel din anglia, spania, italia, germania etc. la noi fotbalul este o afacere si atat.
  Pai noi nu prea ne comparam la nimic cu tarile care le-ai dat exemplu...cat despre preluarea unei echipe ar putea fi posibila ,dar poate prin divizia D,E ...sau poate la o scoala de juniori ...in liga 1 nici o sansa in urmatorul secol ...pe langa faptul ca patronii sunt cum sunt si jucatorii lasa mult de dorit ,nu mai exista acea daruire ...iar cand pierdeau macar stiai ca au facut tot ce au putut ...

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •