Buna!
Ma numesc Lucian sunt din Oradea si sunt nou si pe acest forum si in tot ce tine de acvaristica.
am 3 acvarii poate mici dar sper sa acumulez experienta cu ele pana cand spatiul imi va permite unul adevarat![]()
Nimeni nu e activ pe aici? Betta HM se gaseste prin Oradea? Stie careva vreun crescator din zona? Desi mi-e greu sa cred ca exista prin Oradea...
Buna!
Ma numesc Lucian sunt din Oradea si sunt nou si pe acest forum si in tot ce tine de acvaristica.
am 3 acvarii poate mici dar sper sa acumulez experienta cu ele pana cand spatiul imi va permite unul adevarat![]()
20120628_132244.jpg20120628_132140.jpg20120628_132049.jpg20120628_132035.jpg
Niste poze cu ele
Am o problema cu acvariul din prima poza !
Fiind primul care l-am cumparat si cel mai problematic, pesti nu prea se simt in largul lor alti au si murit in el si nu stiu de ce. Este 25L din plexiglass are un filtru aquael Fan-1 plus cu un debit de 320l/h pe care il tin la jumate, temperatura constanta 25-26 de grade , apa schimbata 20-25% la 3-4 zile, iluminat cu led. in urma cu o saptamana am tinut o patura pe el timp de 4 zile pt ca apa avea o culoare albiciuasa si la indrumarea unui nenea de la petshop a devenit foarte limpede dar cand am pus carasul in el dupa o si a devenit ciudat si l-am scos. stie cineva ce poate avea?
sfatul meu e sa il golesti si sa pui apa din alt acvariu pentru ca acel nano din cate vad eu nu este ciclat. Goleste-l si pune apa din celelalte acvarii care le ai, lasa-l cu filtru sa mearga cateva ore si poti baga pestii. Nu te mai lua dupa oamenii care vand in magazine pentru ca vor sa isi vanda marfa. Putini iti zic ce sa faci fara sa cheltui bani.
Nu trebuie sa fii Membru AAR ca sa te pricepi la acvaristica.
E ciclat dar poza e facuta pe intuneric.
De unde pot cumpara sticla in Oradea si sa o si taie pe marimi?
pe strada Tuberizelor colt cu Decebal langa liceul A.Saguna la prima casa pe stanga sau tot pe Tuberozelor la Nr.5 e putin mai in fata e inca unul mult mai bine dotat!
https://maps.google.ro/maps?hl=ro&ll...,62.38,,0,3.86
aici e un atelier !
Nu stiti cine face acvarii la comanda in Oradea, si ieftin? M-ar interesa un cub de 30cm si un sump.
Salut, ti-ai facut acvariu pana la urma? daca nu suna-ma si ti-l fac eu gratis doar sa imi aduci tot ce trebuie.0726729979 Claudiu
Last edited by Tudor.M; 10-09-2012 at 12:23.