Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 50

Thread: Shinrin

Administrator bilti's Avatar
    Post (Dis)Likes
    22.03.2010
    acum ca s-a limpezit pot baga o poza de ansamblu. urmatoarele abia cand o sa vad ceva modificari la plante.

High member
    Post (Dis)Likes
    Salutare bilti!
    Frumos si proiectul asta. In special lampa imi place, si consider ca a evoluat mult de la proiectul anterior (estetic vorbind, ca tehnic presupun ca e acelasi lucru) si de aceea te rog sa-mi mai dai niste detalii despre ea: led-urile tot de 1w? de unde le-ai luat (la anteriorul ai zis ca de pe net, poti sa-mi spui si un site?) si la ce pret? cu ce sursa le alimentezi? esti multumit de cum se dezvolta plantele in lumina data de ele (presupun ca da, de aia ai ales led-uri si pentru al 2-lea proiect - he he, mi-am raspuns singur )? se incalzesc atat de tare incat necesita ventilare? nu erau suficiente radiatoarele?

Dar destul despre led-uri, mai bine spune-ne data te-ai hotarat in ceea ce priveste fauna. Ai reusit sa aduci ceva din China? O sa incerci ceva mai "exotic" sau mergi pe "clasicii" RCS.

Atat deocamdata, prevad ca o sa mai revin cu intrebari

Post (Dis)Likes
    Quote Originally Posted by enzone
    led-urile tot de 1w? de unde le-ai luat
    tot. sunt cele mai convenabile dpmdv. mie mi le aduce cineva de la sursa. legat de eficienta se poate vedea la acvariul din semnatura.

cu ce sursa le alimentezi?
    o sursa in comutatie de la mivarom

se incalzesc atat de tare incat necesita ventilare?
    momentan nu se incalzesc doearece ledurile sunt subalimentate. dupa ce mai creste masa vegetala si se stabilizeaza acvariul o sa ridic voltajul. acum sunt alimentate cam la 30-40%.

Ai reusit sa aduci ceva din China? O sa incerci ceva mai "exotic" sau mergi pe "clasicii" RCS.
    nu am prea avut timp sa caut ceva. o sa pun rcs sau bumble bee. si, daca vand celalalt nano, si cei trei microrasbora.

Post (Dis)Likes
    pun cateva poze desi nu sunt mari schimbari. vreo 2 saptamani m-am chinuit cu apa verde . nu am avut niciodata asa ceva dar acum vad ca s-a razbunat. schimbam toata apa si in doua ore era la fel.
    acum vad ca si-au dat plantele incetisor drumul si ma bucur ca nu am pierdut utricularia.

Maestru Biotop rick's Avatar
    Post (Dis)Likes
    fain si nano si planta de langa el, felicitari.

Post (Dis)Likes
    multam. planta este Hydrocotyle leucocephala crescuta emers. intentionez sa pun in spate un decor mai de doamne ajuta pe care sa intind planta.

Aquarium expert
    Post (Dis)Likes
    Aveam si eu intr-o vreme HL, arata mult mai frumos emers decat in acvariu, as incerca sa o pun intr-un ghiveci in balcon, dar nu stiu daca am destula umezeala in aer pentru ea.
    PS: Cand spun ghiveci, ma refer la un recipient cu pamant si plin cu apa...

Post (Dis)Likes
    daca pui ghiveciul intr-un lighean cu apa ar fi ceva sanse.

Aquarium expert
    Post (Dis)Likes
    Eu as fi vrut sa o pun intr-un ghiveci fara gauri, iar apa sa fie cu vre-o 2-3 cm peste substrat...daca nu merge asa, o pun in ceva acoperit...dar mai astept pana se termina scoala, ca atunci o sa am foarte mult timp liber
    Momentan am doar UG, HC si Parvula emers, dar vreau sa incerc si marsilea, pusa altauri de Hydrocotyle...

Post (Dis)Likes
    iunie 2010

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast