pepika  
Closed Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: Modificare de regulament

Administrator andreic will become famous soon enough andreic will become famous soon enough andreic's Avatar

Modificare de regulament

q) Nu este permisa includerea in semnatura a unui nume sau link catre un site in scopul de a face reclama de orice fel fara aprobarea prealabila a proprietarului forumului. Linkurile catre topicuri sau galeria de poze acvarist.ro sunt permise, exceptie facand cele de la BIZZ. De asemenea, nu este permisa adaugarea in semnatura de poze, gifuri sau alte simboluri care maresc in mod nejustificat semnatura (mai mult decat echivalentul a 3 randuri de text). Administratorii isi rezerva dreptul de a edita semnaturile, nick-urile si avatarii ce incalca acest subpunct. Avatarii, semnaturile si nick-urile trebuie sa nu aiba tenta antisemita, rasista sau obscena.Nerespectarea acestei prevederi duce la primirea unui avertisment si in functie de gravitate chiar ban direct.

Datorita aparitiei in semnaturile unor useri a unor poze, gifuri, etc. de dimensiuni mari care ingreuneaza citirea posturilor acelor useri si aduc atingere formei topicului respectiv, s-a decis ca acestea sa fie interzise in semnatura, nemaiacceptandu-se decat text scris.
    Aveti din acest moment 10 zile la dispozitie pentu a va modifica semnaturile. Dupa aceasta perioada le vom sterge noi.
    Va multumim pentru intelegere,
    Administratia

Base member Ov is an unknown quantity at this point Ov's Avatar
    inclusiv semnaturile gen a mea (si am mai vazut pe aici) cu cat a trecut de la setarea bazinului?

nu-i nicio problema, o rad de o ia mama , da' macar sa stiu
    Intr-o balta mare patru ochi luceste,
    Ce sa fie oare? Cred ca e doi peste.

Aquarium expert Juwel has a spectacular aura about Juwel has a spectacular aura about Juwel's Avatar
    A ta face exceptie, ca e ca a mea si nu renunt la ea nici daca ma banez singur.

Pe de alta parte ideea e ca sa nu fie semnaturile umflate cu tot felul de chestii. Tu daca scoti poezia aia o sa ai o semnatura foarte supla, deci nu ai de ce sa iti faci probleme.

Member carla22 is an unknown quantity at this point
    Un pic off topic, dar spre a mea rusine nu cunosc termenul "demanteleaza". Si sincer nu am tras chiulul la viata mea pe la orele de romana si nici nu am strans carti doar ca sa am de pe ce sterge praful.

Scuze inca o data dar sunt sigura ca mai sunt si alti utilizatori in situatia mea. (poate ramane explicatia si sa se stearga postul meu).

Va multumesc!

LE ok se poate sterge. la mine nu afisase definitia, nu stiu din ce cauza. merci @aquafm

Administrator andreic will become famous soon enough andreic will become famous soon enough andreic's Avatar
    In semnatura va ramane doar scrisul. Nimic de genul poze gifuri si altele.
    Am modificat acel termen.

Aquarium expert Juwel has a spectacular aura about Juwel has a spectacular aura about Juwel's Avatar
    M-am conformat.

Administrator ionutlatcan will become famous soon enough ionutlatcan will become famous soon enough ionutlatcan's Avatar
    ma conformez si eu .... sa traiti...bineee!!! Nu aruncati in mineee.....

Closed Thread