Am gasit un link impresionant unde puteti vedea un acvariu marin superb : http://reefkeeping.com/issues/2008-12/totm/index.php
Principiul este acelasi cu cel al dializei folosite la persoanele cu probleme la rinichi - asta din ce am inteles eu. DialySeas este o marca inregistrata,denumirea acelui produs facut de ei.
Oricum , cel mai impresionant este acvariul in sine...insa si dotarile ne dau pe spate.Personal imi place foarte mult si camera aceea unde se afla.
Tot respectul pentru cel care a facut/cumparat,etc. tot ce se afla in acea camera.Cam asta pot spune eu, care sunt destul de paralela cu marinele.Insa am vrut sa va arat si voua ceva ce am considerat eu ca este FOARTE placut ochiului si sufletului.
Pe Angelina o inteleg, nu are treaba cu marinele decat ca privitor (inca), dar voi marinarii lu' tata nu v-ati uitat pana acum la acvariul lunii din acest magazin/revista on-line?
Numai eu cat mi-am batut destele la tastatura cu ei. Inclusiv articolul despre marin ich e tradus tot de acolo, am dat sursa.
E cel mai tare magazin on-line care propaga atat teoria americana cat si cea europeana in ceea ce priveste acvariile de recif.
Eric Boreman este mentorul meu ca stil de mentenanta al reef-ului.
Scaldati-va privirea pe acolo, uitati-va la parametrii apei la acele acvarii, la partea de hardware etc. Sunt multe de vazut si invatat...
Membru fondator AAR
Membru fondator RKA
Stalker.
Baga antenele acolo musule, ca e de citit.Originally Posted by Rattle
![]()
Membru fondator AAR
Membru fondator RKA
Stalker.