Page 17 of 18 FirstFirst ... 715161718 LastLast
Results 161 to 170 of 172

Thread: Nano-reef 150 litri.

Member
    Post (Dis)Likes
    Arata foarte bine, felicitari. Cat priveste algele, cred ca o sa apara mereu pe ici pe colo in orice acvariu.

High member
    Post (Dis)Likes
    Pai de ce nu spui ca vrei alge... gasim . Ceva CUC mi-ar trebui si mie, asa ca pot lua in gazda un melc-doi.
    In ceea ce priveste porcelain crab, al meu sta numai pe sub pietre... astept sa mai creasca xenia .
    Mie-mi spui de melci... tot caut si eu, evident la preturi rezonabile. Am luat deja 3 trochus snail insa vreau sa mai pun si 3 turbo si vreo 10 nassarius care sa misune prin substrat.
    Crabul de obicei sta in locuri in care are curenti puternici, se hraneste prin filtrarea apei. Daca xenia este intr-o zona expusa incearca sa-l muti tu langa ea (daca-l prinzi), s-ar putea sa nu mai vrea sa plece. :P

Frumos, felicitari bai nasosule
    Nasos esti tu ma! :P
    Merci de urare si te asteptam si pe tine cu realizari in noul bazin.

Arata foarte bine, felicitari. Cat priveste algele, cred ca o sa apara mereu pe ici pe colo in orice acvariu.
    Asa e insa la momentul actual, rata de crestere a algelor la mine in bazin este extrem de mica. Imagineaza-ti ca n-am reusit sa tin alge in sump deloc, dupa o saptamana mureau indiferent cata lumina le dadeam. Alga rosie se chinuie sa creasca de multa vreme, abia au iesit frunzulitele care se vad in poza. Imi place cum arata dar creste extrem de greu. La fel si chaeto, firicelele care se vad in poze au crescut in cateva saptamani. Azi un pic, maine da inapoi trei sferturi si tot asa...

High member
    Post (Dis)Likes
    Azi a fost zi de curatenie generala in bazin. Cam asa arata acum:

Am bagat fitingurile in otet, am facut bec totul doar ca, atunci cand trebuia sa le pun inapoi in bazin, am observat ca una dintre pompele de valuri are mantaua de la cablu plesnita chiar la iesirea din pompa. Asa ca... am ramas doar cu o singura pompa de valuri insa vad ca nu se plange nimeni, dimpotriva.

Acum trebuie sa va prezint noul meu pestiuc, gobiodon okinawe:

Asa cum se intampla cu pestii astia, la inceput era concav, slab ca lama de ras si nu manca deloc. Statea in spatele unei pompe de valuri si murea de foame. A trebuit sa iau masuri si sa-l hranesc cu "biberonul" . Am luat cu pipeta diverse tipuri de hrana si i le-am dat pe la nas. Pana la urma a acceptat chironomide, la inceput doar gusta si dadea afara dar apoi a inceput sa manance din ce in ce mai mult. Acum se plimba prin tot bazinul, e in putere si mananca de cate ori ii dau, ce-i drept doar chironomide deocamdata.

Am pozat si "durii" mei, sunt umflati de mai au un pic si plesnesc :

Chestii noi pe care le-am observat...
    Favia a inceput sa se pigmenteze, polipii au capatat o culoare verzuie in partea din mijloc.
    Fungia isi umfla fusta si se plimba prin acvariu, habar nu aveam de comportamentul asta.

Aquarium expert Juwel's Avatar
    Post (Dis)Likes
    Bravo, man, asa da. Sa-ti traiasca! Si sa creasca!
    Membru fondator AAR
    Membru fondator RKA
    Stalker.

Membru AAR Nicolae Paun's Avatar
    Post (Dis)Likes
    Sa-ti traiasca, frumos............

High member
    Post (Dis)Likes
    Multumesc, sa va traiasca si voua!

High member
    Post (Dis)Likes
    Am facut acum vreo 2 saptamani o rearanjare a pietrelor si coralilor asa ca am motiv acum sa mai fac niste poze.

In primul rand bazinul cu totul:

Iar acum cateva poze de detaliu:

Si una la lumina actinica:

Totul merge bine, toti parametrii sunt buni, n-am motive de ma plang. Singura problema e ca m-am cam saturat sa tot stau stresat din cauza lui, mai ales ca nu am cui sa-l las in grija cand plec pe undeva. Asa ca e posibil ca in curand sa-l vand..

Aquarium expert mihaim's Avatar
    Post (Dis)Likes
    Foarte frumos Eugen, in sfarsit vad si eu verde la cineva .
    De ce sa-l vinzi? Incearca sa-l automatizezi un pic.
    I lol on u ...

Aquarium expert Juwel's Avatar
    Post (Dis)Likes
    Voi v-ati vorbit sa le vindeti? (Ma refer la Nicu)
    Membru fondator AAR
    Membru fondator RKA
    Stalker.

High member
    Post (Dis)Likes
    Nu stiam ca si Nicu vrea sa vanda.
    Automatizari exista dar cu grija tot stai.

Page 17 of 18 FirstFirst ... 715161718 LastLast