Mie-mi spui de melci... tot caut si eu, evident la preturi rezonabile. Am luat deja 3 trochus snail insa vreau sa mai pun si 3 turbo si vreo 10 nassarius care sa misune prin substrat.Pai de ce nu spui ca vrei alge... gasim . Ceva CUC mi-ar trebui si mie, asa ca pot lua in gazda un melc-doi.
In ceea ce priveste porcelain crab, al meu sta numai pe sub pietre... astept sa mai creasca xenia .
Crabul de obicei sta in locuri in care are curenti puternici, se hraneste prin filtrarea apei. Daca xenia este intr-o zona expusa incearca sa-l muti tu langa ea (daca-l prinzi), s-ar putea sa nu mai vrea sa plece. :P
Nasos esti tu ma! :PFrumos, felicitari bai nasosule
Merci de urare si te asteptam si pe tine cu realizari in noul bazin.
Asa e insa la momentul actual, rata de crestere a algelor la mine in bazin este extrem de mica. Imagineaza-ti ca n-am reusit sa tin alge in sump deloc, dupa o saptamana mureau indiferent cata lumina le dadeam. Alga rosie se chinuie sa creasca de multa vreme, abia au iesit frunzulitele care se vad in poza. Imi place cum arata dar creste extrem de greu. La fel si chaeto, firicelele care se vad in poze au crescut in cateva saptamani. Azi un pic, maine da inapoi trei sferturi si tot asa...Arata foarte bine, felicitari. Cat priveste algele, cred ca o sa apara mereu pe ici pe colo in orice acvariu.