Din pacate te inseli , am citit toate posturile aflate la acvarivistica marina .Originally Posted by Juwel
Nu ma deranjat postul tau , nu sunt pe acest forum sa ma cert ci doar pentru a afla cat mai multe .
Hai ca vad ca va intaratarati...
Deci. Eu voi continua cu aditia de Colour Elements (o data la doua zile doza recomandata), fito (la fel, la doua zile, in cele in care nu adaug Colour Elem.). (Fara Reef Essentials, restul cam jumatate ca pana acum)
Maine termin curatenia, am mai injectat si niste aiptasia (cu otet), asa ca voi face si schimbul de apa saptamanal, cu teste sa vad cum stau.
Sarea n-am ce face, am trecut pe Tetra, sper sa nu-mi faca belele.
De la schimbul urmator o sa beneficiez si de noile cartuse la RO, pentru ca am apa filtrata deja.
Nu modific timpul de iluminare (becul e schimbat acum 2 luni, deci nu e din cauza spectrului "alterat"), nu mai adaug nimic (pesti, corali). O sa si acopar bazinul noaptea, ca sa nu mai beneficiez de minunatul iluminat stradal cu becuri cu sodiu.
Rezultatele sper sa se vada in cateva saptamani. Si sa fie pozitive!
Nu stam in loc de nimic...
Din pacate te inseli , am citit toate posturile aflate la acvarivistica marina .Originally Posted by Juwel
Nu ma deranjat postul tau , nu sunt pe acest forum sa ma cert ci doar pentru a afla cat mai multe .
Astazi la mine algele par ca bat pe loc, sa vedem maine ce-o fi.
Am facut eu test de silicati... 0 , Cred ca majoritatea am dozat iod in acvariu.Cel putin asta e punctul comun.Sarea nu are nimic, pentru ca toti folosim sare diferita,dar probelmele sunt comune.Tot ce ne leaga e :vechimea acvariilor si aditia de iod sau alte solutii.Totusi, din cate stiam eu, iodul e scos relativ repede de skimmer.Originally Posted by clonitza
Fish Only Tank
Corect. Ca e Reef Essentials, Marin Trace - cred ca am cauzat bloomul de alge.Originally Posted by danyalexa
Eu nu skimmez, voi skimmati si totusi avem aceeasi problema.Originally Posted by danyalexa
Faptul ca ai citit ma bucura, atunci sigur ai vazut ca avem fiecare un stil de abordare diferit, folosim sare de la diverse firme si totusi deodata problema asta este comuna. Asta si Aiptasia.Originally Posted by STARPOWER
Apropos, pentru Aiptasia am gasit ceva interesant aici.
Membru fondator AAR
Membru fondator RKA
Stalker.
Nu pot sa cred. Si la mine e curat pe jos. Inca. Sa vedem pana maine. N-am facut nimic, nici apa nu am schimbat-o. Ieri trebuia sa bag doza de iod si nu am facut-o. Nu cred ca reactia poate fi asa rapida...Originally Posted by bamse2008
Membru fondator AAR
Membru fondator RKA
Stalker.
Au revenit, mai frumoase ca oricand....
Voi cum mai stati cu diatomele?
Si eu m-am bucurat degeaba. Sunt deja ceva obisnuit, le curat si gata.
Am bagat carbune activ in filtru, dar cred ca degeaba....
Membru fondator AAR
Membru fondator RKA
Stalker.
Reapare, cam in aceleasi zone... Desi in cantitati mai mici ca pana acum.
Sa mai vedem. Eu le tot scot, sa vedem ce se mai intampla.