Plantele se inrosesc de obicei cand au ;umina destul,nu neaparat naturala.Nu este un lucru rau oricum.
Salut! am luat de doua ori plante!
Amandoua s-au inrosit, incepand cu mijlocul spre margini. Eu nu le pun nimic vitamine, sau ceva mancare (din cate am inteles pe acest forum exista)
Este posibil ca din cauza aceasta sa pateasca asta, sau din cauza ca are lumina naturale cam o ora pe zi?
Plantele se inrosesc de obicei cand au ;umina destul,nu neaparat naturala.Nu este un lucru rau oricum.
You can't change the world But you can make a difference
sal !!! Pai zi si u ce specii de plante ai pt ca sunt unele specii precum ludwigia sau anumite tipuri de echinodorus care daca se rosesc inseamna ca au tot ce le trebue si cresc corect.Da si u detalii despre plantele tale
awp / gub
pai habar n-am ce speci am! steapta, ca-ti spun in 15 min! sa vad daca o gasesc pe www.acvarist.ro
Planta mea, seamana cu Alternanthera reineckii ! Dar nu se face rog, ci visiniu!
Ce ziceti? Este bine sa bine sa pun planta in acvariul in care inoata pestioaica?
deci este bine ca planta s-a inrosit in ceea ce priveste punerea ei cu pestoaica nu stiu de ce pestoaica vb u dar daca e vb de cea care a nascut puii adik cea de guppy iti recomand sa o scoti din acvariul cu puii daca nu vrei ca acestia sa fie mancati.Poti pun planta cu puii de guppy se vor simti mai bine :wink:
awp / gub
Stiu ca trebuie sa scot pestioaica atunci cand termina de nascut!