Nu cred ca sunt multi care au schimbat sarea, si mai important, sa observe vreo diferenta intre dezvoltarea coralilor/starea pestilor - inainte si dupa.
Producatorii se intrec in descrieri ale produselor, sarea respectiva este mai buna si realizeaza mediul cel mai apropiat de natural, etc, etc, asa ca parerea mea este ca poti sa schimbi marca. Ce poate sa se intample? Sa fie alte concentratii ale elementelor, nu? Cat de mare diferenta? Acum si in ocean se intampla fel de fel si sunt variatii (chiar destul de mari).
Poate sa faci o trecere gradata la noua achizitie, sa amesteci din ambele o perioada, cat mai ai din cea "veche".
Mi se pare ca Profipetul aduce Aquarium Munster, am vazut niste tratamente ultima data cand am fost pe la ei, desi pesti si echipamente specifice pt apa marina nu au mai nimic, si nici nu o sa aduca dupa cum stiu eu, prea curand...
Exista si la un magazin on-line Aquarium Munster Sare Marina 10kg - in jur de 140ron.
Intr-adevar la tine nu se justifica sa iei o galeata de 25kg (cand gasesti), dar uite, chestia te penalizeaza mai tarziu. Sau mai astepti nitel - o luna max - sa vezi daca mai aduc...
Concluzie: Fa-ti un acvariu mai mare! :mrgreen: