PDA

View Full Version : Acvariu nousebastiansas
06-02-2009, 12:59
Buna tuturor, sunt din Turda si detin momentan un acvariu AquaDream de 60L - 54L. As dori unul mai mare, dar sa il cumpar gata facut (cu filtru si tot ce ii trebuie) costa cam mult. Acesta de 54L m-a costat 285 Lei. As putea opta pentru un acvariu facut intr-un atelier, as iesi mai ieftin, dar as avea nevoie de sticla si de "imbracaminte pentru margini).

1. Unde as putea gasi sticla potrivita pentru un acvariu de 150-250 L (ma refer la grosime) si cat ar costa ea ? Manopera nu m-ar costa mult pentru ca are cine sa mi-l faca.

2. Daca vindeti careva din voi un acvariu .. sau stiti de unde pot sa achizitionez unul la pret bun, va rog sa-mi dati de stire. Daca imi confectionez un acvariu, as avea nevoie de filtru. As opta pentru unul intern, dar eficient. Ce recomandari aveti ? Preturile sa ramana totusi in concordanta cu criza economica prin care trecem ;)

thomytza
09-02-2009, 21:32
sal, am eu un acvariu de 130 l,am si filtru la el aquael si un incalzitor tot firma aia + 6 plante + nisip + 3 scalari + un lenm pentru acvariu si doua neoane daca vrei sa iti faci capac la acvariu :grin: (acvariul ii facut de mine din sticla de 6) si mai am o zebra totul la 250 lei . is din cj daca te intereseaza intre pe id thomytza77 mai vb pe mes